Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Corina Mihalache este noul CEO Allevo

13 Decembrie 2013Corina Mihalache a fost numită recent CEO al companiei Allevo, anterior deținând funcția de Business analist.
Schimbarea echipei de conducere executivă a Allevo este efectul unui proces gândit și planificat începând cu sfârșitul anului 2010, aliniat schimbării modelului de distribuție a produselor și serviciilor Allevo.


„Noul model de afaceri al Allevo este de a partaja deschis și fără costuri de distribuție codul și documentația aferentă aplicațiilor software (sintagma consacrată în informatică este open source software). Echipa Allevo este convinsă că noul mod de operare este aliniat provocărilor aduse de tranziția la noua economie globală și astfel va asigura succesul noului ciclu de operare al firmei. Datorită restructurării modelului de afaceri al firmei dețin un nou rol, acesta însemnând supravegherea implementării noilor procese de management și control, precum și asigurarea finanțării noilor proiecte pe care Allevo le inițiază. Pe scurt, poziția pe care sunt desemnat s-o ocup este de președinte. Ceilalți membri ai Consiliului de Administrație ai firmei sunt neschimbați, și îi includ pe Sorina Bera CCO, Dorina Preotu CFO și Horia Beschea CTO. Personal, voi colabora strâns cu echipa de conducere executivă, pentru a construi o firmă mai agilă și mai robustă și sunt convins că vom reuși să prestăm un serviciu mult îmbunătățit spre beneficiul tuturor partenerilor noștri“, a declarat Sorin Guiman, președinte Allevo.

Corina Mihalache (foto) a luat parte la unele din cele mai importante momente din istoria companiei Allevo, care au mers mână în mână cu „istoria contemporană” a sistemului bancar românesc: implementarea sistemului național electronic de plăți, lansarea primului subsistem – REGIS – și a tuturor celorlalte subsisteme etc.
„Pentru mine «drumul» către IT a fost mai mult o înlănţuire de întâmplări cu «final fericit». Alegerea iniţială a constat într-o carieră în industria financiară, pentru care de altfel m-am şi pregătit în facultate; întâmplarea a făcut ca, odată intrată în această lume, să descopăr o alta, mult mai incitantă şi mai provocatoare: industria IT”, declara Corina Mihalache, în urmă cu doi ani, pentru revista Femei în Tehnologie, editată de Fin Watch.
Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite