Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

România – singura țară din UE cu responsabilități definite pentru persoanele implicate în protecția infrastructurilor critice

17 Decembrie 2013




Previziuni de piață 2013-2018

Compania de cercetare Research and Markets a publicat recent raportul „Protejarea infrastructurii critice:progrese globale, analize și previziuni de piață 2013-2018“, în care sunt analizați principalii furnizori mondiali de soluții pentru protejarea IC. Între cei 10 furnizori analizați din punct de vedere al produselor și serviciilor, finanțe, SWOT, strategie și contribuție, compania Intergraph deține un subcapitol dedicat, alături de alți jucători importanți, precum Accenture, Cassidian, Ericsson, Honeywell International sau Raytheon. Datorită creșterii continue de automatizare și de virtualizare a locului de muncă, se așteaptă ca oferta de soluții de protecție a IC să crească semnificativ și să penetreze toate verticalele majore.

Raportul prevede că integrarea soluțiilor de protecție a infrastructurii critice cu mediile organizaționale existente va amplifica și mai mult creșterea acestor organizații, facilitând în consecință și adoptarea standardelor de conformitate și de regularizare. Raportul trece în revistă progresele globale și previziunile legate de piața produselor și serviciilor de protejare a infrastructurii critice, pentru perioada 2013-2018, și cuprinde informații legate de securitatea rețelelor, securitatea fizică, detecția CBRNE, identificarea vehiculelor, securitate SCADA și managementul clădirilor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite