Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Web Content Management o solutie cu penetrare de doar 10%

02 Aprilie 2006




Marius Panait, Entelion Software - Nu cred. „Motorul“ este si va fi piata. Daca o firma producatoare observa ca toti concurentii sai au site-uri prin care sunt mereu contactati de clienti din strainatate, credeti ca va mai dura mult pana sa-si construiasca un site? Nimic din legislatie nu a impiedicat vreo firma sa-si construiasca un site. Totul este o problema de investitie si beneficii.


Market Watch - Considerati ca implementarile solutiilor de Document Management (care au prins in ultima vreme in Romania) au o influenta pozitiva asupra pietei WCM?


Rares Vasilescu, Star Storage - In mod cert au o influenta benefica. Prin implementarile de Document Management organizatiile incep sa observe beneficiile aduse de sistemele care ii ajuta sa gestioneze aproape 80% din informatia detinuta. Observand aceste beneficii, clientii existenti incep sa-si indrepte atentia si spre zona WCM. Oricum, este esential ca piata de Document Management sa se maturizeze pentru ca si zona de WCM sa creasca sanatos.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite