Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

SAP Romānia susţine parteneriatul pentru dezvoltarea educației antreprenoriale

18 Decembrie 2013



SAP România a anunţat continuarea parteneriatului cu Junior Achivement pentru dezvoltarea educației antreprenoriale pe plan local și va susține și în 2014 programul StartUp, prin care peste 1.000 de studenți au oportunitatea să dezvolte proiecte de business prin care să își testeze potențialul de oameni de afaceri. Programul StartUp 2013 a fost susținut de SAP prin organizarea a 5 cursuri de antreprenoriat în două mari universități, cât şi a mai multor training-uri pe zona de project management, menite să ajute studenții într-o mai bună organizare a proiectelor de antreprenoriat.

Pentru anul universitar 2013-2014, programul StartUp include o metodologie și materiale pentru un pachet complet de curs universitar la cheie, practică de specialitate prin incubatorul StartUp Entrepreneurial Internship și competiția inter-universitară Company of the Year. SAP România va susține Junior Achievement atât prin acțiuni de sponsorizare, cât și de voluntariat, pentru a implementa aceste noi metodologii în cadrul Academiei de Studii Economice din București și al Universității Politehnica București, şi va contribui la introducerea internship-urilor antreprenoriale ca soluție pentru nevoia universităților românești de a le oferi studenților oportunități pentru realizarea stagiilor de practică obligatorie.

„Având în vedere succesul colaborării noastre din 2013, am decis să fim alături de Junior Achievement – Young Enterprise România și anul acesta și să ne implicăm activ în promovarea şi susţinerea tinerilor cu capacități antreprenoriale. Scopul programului StartUp, acela de a îmbunătăți calitatea educației antreprenoriale în România, susține nevoia creării unei generații de manageri performanți care să activeze pe piața actuală de business“, a declarat Valentin Tomşa, directorul general al SAP România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite