Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Zenwave a lansat magazinul online Incontrol.ro

09 Ianuarie 2014



Zenwave, integrator de sisteme de automatizare pentru locuinţe şi birouri, a lansat în România magazinul online InControl.ro, care comercializează produse de automatizare pentru locuinţe, birouri şi case de vacanţă bazate pe tehnologie Z-Wave şi IP. Printre activităţile Zenwave se numără proiectarea, instalarea şi întreţinerea automatizărilor sistemelor de iluminat, climatizare, securitate şi controlarea acestora de la distanţă.


Pot fi automatizate: iluminarea, uşile de garaj, jaluzelele, draperiile, încălzirea electrică, alarmele pentru fum, camerele de supraveghere etc.


Produsele din magazinul online pot alcătui o reţea, care, cu ajutorul unui controller, comandă aproape orice aparatură electrică pe care un potenţial client o are în casă sau birou. Specialiştii InControl.ro oferă servicii complete, pornind de la proiectarea unei reţele şi până la instalarea ei, fie că este vorba de un spaţiu în construcţie, fie într-o locaţie „la cheie”. Acest fapt se datorează reţelei wireless cu noduri ce pot comunica
între ele chiar şi în lipsa unui controller.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite