Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Skin anunta noul Nikon D3300

09 Ianuarie 2014SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta modelul Nikon D3300, un nou aparat foto digital cu vizare prin obiectiv destinat publicului larg si obiectivele AF-S DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G VR II si AF-S NIKKOR 35mm f/1.8G. Nikon anunta si dezvoltarea noului varf de gama, Nikon D4S. Urmasul celebrului Nikon D4, acest model va imbunatati semnificativ calitatea imaginii si performanta sistemului de focalizare automata.


Fiind puternic, comod de transportat si simplu de utilizat, aparatul foto compact si usor Nikon D3300 ofera o calitate superioara a imaginii, dar nu compromite simplitatea in utilizare.Printre elementele imbunatatite se numara senzorul CMOS cu 24,2 megapixeli, conceput acum fara filtru optic low-pass (OLPF), un interval ISO mai larg (pana la ISO 12.800) si sistemul nou si puternic de procesare a imaginii EXPEED 4 de la Nikon, plus viteze mai mari de fotografiere continua de pana la 5 cadre pe secunda. Functia D-Movie a aparatului foto ii permite inregistrarea secventelor de film Full HD la cadente de pana la 50p/60p cu focalizare automata continua.


„Aparatul foto Nikon D3300 este o alegere excelenta pentru cei care sunt la inceput de drum in utilizarea unui aparat foto digital cu vizare prin obiectiv. Modul ghid ofera simplitate in utilizare, iar combinatia dintre senzorul de inalta rezolutie si sensibilitatea ISO ridicata asigura o calitate excelenta a imaginii”, a declarat Marina Gurevich, manager de produs al Nikon Europe in cadrul departamentului de aparate foto DSLR din gama consumer.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite