Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Toshiba incheie un parteneriat cu Skullcandy

10 Ianuarie 2014



Producatorul american de echipamente audio Skullcandy a anuntat incheierea unui parteneriat cu Toshiba Corporation. Conform intelegerii, Toshiba va putea utiliza marca Skullcandy in strategia de marketing si distributie a laptop-urilor proprii la nivel mondial, exceptand China, iar Skullcandy va pune la dispozitie servicii profesionale pentru a spori performantele audio ale produselor Toshiba.


„Suntem foarte incantati ca, gratie parteneriatului semnat cu Toshiba, Skullcandy isi va extinde aria de echipamente audio de varf. Toshiba este un lider recunoscut in domeniul echipamentelor electronice, cu un numar mare de clienti in intreaga lume. Acest acord reprezinta o oportunitate de a imbunatati experienta audio a clientilor Toshiba prin intermediul sistemului nostru proprietar Supreme Sound, dezvoltat intern de catre echipa noastra Advanced Concepts and Engineering in Park City pentru a oferi cea mai buna calitate a sunetului caracterizat de un bass penetrant, inalte precise si sunete vocale naturale”, a declarat Brent Wilkins, vice-presedinte Global Business Development, Skullcandy.


„Depunem intotdeauna eforturi pentru imbunatatirea calitatii produselor oferite si avem incredere ca sistemul audio Supreme Sound dezvoltat de Skullcandy va contribui la dezvoltarea capacitatii noastre de a oferi clientilor un sunet de calitate superioara, asigurandu-ne, totodata, un avantaj competitiv pe piata”, a declarat Lucian Condruz, Country Manager Toshiba Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite