Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon lanseaza doua multifunctionale "mobile-ready"

10 Ianuarie 2014



Canon Europa lansează două modele de multifuncţionale alb-negru „mobile-ready” i-SENSYS: MF614odn și MF618odw, concepute special pentru a valorifica beneficiile tehnologiei mobile de lucru în activitatea de birou. Noile dispozitive Canon MFP (Multifunction Printers) oferă soluții de imprimare și scanare prin intermediul aplicațiilor de telefon Canon Mobile Scanning for Business și Canon Mobile Printing (versiunea actualizată), aplicații mobile lansate cu aceeași ocazie de către Canon.


Etalon în gama Canon i-SENSYS MFP, multifuncţionalele Canon i-SENSYS MF6140dn și MF6180dw substituie gama de succes i-SENSYS MF5900, cele două modele de imprimante multifuncționale alb-negru oferind performanțe excepționale într-un design compact.
Compatibile cu Apple AirPrint și cu Google Cloud Print, noile dispozitive aduc o varietate optimă de funcționalități mobile de lucru categoriei de multifuncţionale i-SENSYS. Aplicațiile Canon Mobile Printing (versiunea actualizată) și Canon Mobile Scanning for Business (aplicație nou dezvoltată) facilitează accesul micilor organizații și grupurilor de lucru la imprimarea, scanarea și gestionarea comenzilor de imprimantă prin intermediul telefonului mobil și dispozitivelor cu tehnologie smart.


Modelul Canon i-SENSYS MF6180dw include funcționalitatea Wi-Fi ca standard. Compatibilitatea cu limbajul de programare PostScript [2] permite organizațiilor să imprime grafice și text la o calitate identică cu fișierul original.


Ambele modele Canon i-SENSYS, MF6140dn și MF6180dw oferă viteze de imprimare de 33 de pagini pe minut, cu imprimare automată faţă-verso.


Lansată alături de dispozitivele i-SENSYS, aplicația Canon Mobile Scanning for Business este compatibilă wireless și cu aria de cuprindere a grupurilor de imprimante Canon imageRUNNER și Canon imageRUNNER ADVANCE. Aplicația gratuită permite utilizatorilor scanarea și salvarea documentelor pe telefonului mobil sau pe Cloud, trimiterea fișierelor pe e-mail, modificarea setărilor de rezoluție, formatului de fișier și modurilor de culoare. Utilizatorii pot gestiona documentele scanate și salvate pe dispozitivele mobile prin intermediul aplicației, pot schimba locația fișierelor și pot procesa mai departe scanările pentru imprimare sau partajare prin intermediul altor aplicații instalate pe dispozitivele mobile.


Noile modele Canon i-SENSYS MF6140dn și MF6180dw vor fi disponibile începând cu 1 Martie 2014.


Aplicația Canon Mobile Scanning for Business va fi disponibilă la sfârșitul lunii Februarie 2014 pentru dispozitive iOS și din luna Mai 2014 pentru dispozitivele Android.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite