Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Mihai Tudor este noul Vicepresedinte Comercial al SIVECO

13 Ianuarie 2014



SIVECO Romania a anuntat cooptarea in fruntea diviziei sale Comerciale a lui Mihai Tudor, in calitate de Vicepresedinte al companiei.


„Preocuparea permanenta de a raspunde celor mai ridicate exigente ale clientilor nostri, de a le propune si oferi solutii informatice si comerciale care sa-i ajute in mod real sa-si eficientizeze organizatiile pentru a deveni tot mai profitabile reprezinta pentru noi o adevarata profesiune de credinta. Mihai Tudor este pentru noi persoana potrivita in locul potrivit pentru el. Am convingerea ca experienta lui manageriala si comerciala ne va ajuta sa ne indeplinim obiectivele ambitioase de crestere internationala a companiei. 2014 promite sa fie un an exceptional pentru noi toti", declara Irina Socol, Presedintele si
Directorul General SIVECO Romania.


Mihai Tudor, 53 de ani, este de profesie inginer electrotehnist si are o experienta de peste 25 de ani in industria locala si internationala de IT&C. A fost director de vanzari al companiei IBM Romania in perioada 1998-2001, manager cu resposabilitati regionale pe linie de business pentru Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa la sediul IBM din Viena in perioada 2001-2006, iar in perioada 2006-2010 a condus IBM Romania in calitate de director general, fiind ulterior promovat director general al IBM pentru sud-estul Europei.




In perioada 2012-2013, a fost directorul executiv comercial pentru segmentul de business Romtelecom.


„Ma bucur sa ma alatur echipei SIVECO, intr-un an plin de oportunitati pentru intreaga piata de IT. Sunt sigur ca impreuna vom creste atat capacitatea de reactie comerciala, cat si nivelul de reflectare a calitatii serviciilor in gradul de satisfactie a clientilor. SIVECO este o firma romaneasca de tip premier, cu un potential excelent de crestere a expunerii si prezentei internationale”, spune Mihai Tudor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite