Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

ASUS lanseaza primul laptop-tableta cu doua sisteme de operare

14 Ianuarie 2014



ASUS a anunțat Transformer Book Duet (TD300), primul dispozitiv din lume care oferă patru moduri de lucru: laptop și tabletă cu Windows, laptop și tabletă cu Android. Utilizatorii pot comuta de la un sistem de operare la celălalt în doar 4 secunde, fie că folosesc portabilul ca laptop, fie ca tabletă. O simplă atingere a butonului Instant Switch sau a tastei virtuale de pe tabletă face trecerea rapidă din mediul Android la Windows și viceversa. Comutarea este rapidă, fluidă, fără întreruperi, permițându-i utilizatorului să reia lucrul de unde a rămas pe fiecare sistem de operare.
Integrând un procesor Intel Core i7, Transformer Book Duet poate Transformer Book Duet dispune de un puternic procesor Intel Core i7 cu grafică Intel HD și de 4GB DDR3L 1600 memorie, componente ce-i sporesc performanța, făcându-l până la de două ori mai rapid decât o tabletă existentă, bazată pe procesor ARM.
ASUS Transformer Book Duet (TD300) redă o imagine excelentă pe ecranul tactil cu diagonală de 13.3", rezoluție 1920 x 1080 Full HD și panou IPS. Interfața multi-touch are o sensibilitate și o viteză de reacție superioare cerințelor Microsoft pentru mediul Windows 8.1. Pe partea de sunet, portabilul vine cu tehnologia ASUS SonicMaster ce redă un sunet fidel prin intermediul celor două difuzoare încorporate în tabletă.
Transformer Book Duet dispune de o cameră HD frontală cu microfon integrat pentru video conferințe online. Tableta oferă 128GB stocare pe SSD, capacitate ce poate fi extinsă prin folosirea unui card MicroSD de până la 64GB. Dock-ul cu tastatură include un hard disk de 1TB, porturi USB 3.0 și USB 2.0, port de rețea, ieșire HDMI 1.4 cu suport 1080p. În privința conectivității, ASUS Transformer Book T300 dispune de interfață wireless 802.11ac Wi-Fi și tehnologie Bluetooth 4.0 cu EDR.
Transformer Book Duet este compact, tableta măsurând 342.7 x 216.3 x 12.9mm, iar stația de andocare - 340.9 x 217.6 x 16mm. Cele două părți cântăresc împreună în jur de 1.9kg, Transformer Book Duet fiind extrem de portabil și flexibil, potrivit pentru oamenii care călătoresc mult și nu vor să se despartă de mediul digital.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite