Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Noi soluții interactive profesionale de la BenQ

14 Ianuarie 2014



BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovaţii în domeniul tehnologiei și furnizor de soluții digitale, participă, pentru al cincilea an consecutiv, la ISE 2014, în perioada 4-6 februarie 2014, la Amsterdam, în Olanda.
BenQ prezintă cea mai bună gamă de monitoare profesionale, proiectate și construite pentru a satisface așteptările clienților în ceea ce privește calitatea, designul și performanțele. O paletă completă de proiectoare, monitoare LCD, ecrane de proiecție interactive pentru piața de business, educație și divertismentul de acasă, va fi prezentată la standul 4-S56, în holul 4 din Centrul de Convenție RAI.
BenQ este o companie care își tratează cu seriozitate obiectivele și valorile. Angajamentul nostru de a îmbunătăți calitatea vieții în orice aspect este principalul motiv care ne conduce spre cea mai bună experiență pentru utilizatori printr-o gamă completă de soluții și produse profesionale de display. Este motivul pentru care suntem capabili să realizăm o asemenea prezentare la ISE 2014”, spune Adams Lee, președinte BenQ Europa.

BenQ va prezenta, în cadrul ISE, trei categorii de soluții de afișaj profesionale:
Proiectoarele DLP - Imagini ultra-clare, fără filtre, calitate de durată a imaginilor și tehnologii inovatoare pentru dispozitivele din mediul de business, educativ și domestic.
BenQ, lider mondial pe piața de proiectoare cu tehnologie DLP, recunoaște schimbările de pe piață și vine în întâmpinarea acestora cu produse și servicii inovatoare. În 2014, compania se concentrează în setarea unor noi standarde în ceea ce privește calitatea, performanțele, costurile eficiente și normele eco pentru sistemele de proiectare. De la proiectarea de la distanțe foarte scurte la modele de proiectoare wireless si 3D Full-HD, până la interactivitatea de grup, compania reușește să se mențină în trenduri.
Avantajele proiectoarelor business:
•Modelul MW621ST oferă un afișaj foarte flexibil și imagini de calitate fără compromis pentru ședințele de business din încăperi mici. Cu proiecţie de la scurtă distanță și imagine de 55 inci (139 cm), atât prezentatorul cât și audiența vor fi scutiți de problemele cauzate de obicei de dimensiunea spațiului, luminile de proiecţie prea puternice sau umbre deranjante pe ecran. Modulul wireless permite conectarea proiectorului la PC, MAC, iPhone sau iPad printr-un dongle WiFi, oferind prezentări fără cusur.
•Modelul SW916 propice oricărui spațiu din sala de prezentare cu un zoom de 1.6x. Unghiul mare de deschidere al distanței de proiectare face din acest video proiector accesoriul perfect pentru a fi montat în tavan,oferind cea mai flexibilă instalare pentru orice sală de ședință, fără costuri suplimentare.
Avantajele proiectoarelor pentru mediul educațional:
•Modelul MW853UST accentuează proiectarea interactivă cu calibrarea Multi Screen. Profesorii își pot dubla eficiența spațiului de predare cu doar două proiectoare MW853UST și două kituri PointWrite™ pentru a lucra simultan cu tehnologia QWrite. Cu patru kituri PointWrite™, procesul de învățare poate fi de patru ori mai interactiv. Acum, cu modulul Laser Curtain montat în partea central superioară a ecranului, acțiunea de scriere poate fi realizată cu până la patru atingeri de degete sau obiecte simultan.
•Modelul PX9600 duce metoda de învățare prin interactivitate colaborativă la următorul nivel cu premiatul WizeFloor - o podea interactivă care promovează stiluri de învățare diferite și colective, prin jocurile sociale și kinestezice și activitatea fizică. Cum modelul PX9600 proiectează jocurile pentru învâțare pe podea, elevii își pot folosi mâinile și picioarele pentru a aborda provocările împreună.
Soluțiile interactive BenQ pentru podele inspiră munca în echipa, comunicarea, motivarea și creativitatea prin construirea abilităților interpersonale, sociale și profesionale.
Avantajele proiectoarelor pentru divertismentul de acasă:
Modelul W1500 vine la pachet cu cele mai noi tehnologii de proiectare pentru a oferi utilizatorilor o experiență cinematografică în cadrul propriei locuințe. Filmele 3D la 1080p nu vor mai fi la fel cu tehnologia Triple Flash de 144Hz, care asigură o redare a imaginilor 3D fără cusur, cadre video fără întrerupere și culori din gama REC709 redate foarte realist. Mai mult, este primul proiector pentru acasă care are intergat un modul wireless HDMI FullHD, astfel că modelul W1500 nu necesită cabluri și oferă o instalare flexibilă și lentile care pot reda cu un zoom de 1.6x.
Monitoare de mari dimensiuni folosite ca afișaje digitale/ panouri interactive: un mediu de lucru mai puternic și instrumente de învățat pentru descoperirea ideilor noi, a noilor metode și stiluri de comunicare și educare
Comunicarea, colaborarea și interactivitatea sunt inima mediului de afaceri și educațional de azi. Soluțiile de afișaj digitale oferite de BenQ sunt proiectate în primul rând pentru siguranța și flexibilitatea. Panourile de afișaj, cu mărimi cuprinse între 42” și 70” sunt ușoare și simplu de instalat în orice birou sau clasă de studiu, pentru a-i ajuta pe profesori sau prezentatori să atragă prezinte, să comunice și să interacționeze cu audiența.
Avantajele afișajelor digitale/panouri interactive pentru mediul educațional:
Modelele RP550+ și RP700+ dispun de un ecran antireflex de ultimă generație, ce reduce reflexia luminii, prevenind astfel oboseala ochilor și stresul, dar crescând în același timp interesul elevilor pentru orele de curs. Totodată, tehnologia Multi-Touch oferă un feedback rapid și precis, astfel încât fiecare atingere să însemne mutarea, mărirea sau navigarea prin imagini, la fel ca pe o tabletă.
Avantajele afișajelor digitale/panouri interactive pentru business:
•Modelele PH550/PH460 sunt construite pentru o experiență vizuală unică - cu o margine a ecranului îngustă de doar 5,3mm (respectiv 5,4mm), aceste monitoare sunt perfecte pentru afișarea clipurilor video pe monitoare multiple. Aplicația Multiple Display Administrator, prin care se pot controla și monitoriza ecranele de la distanță, previne ușor stingerea ecranului în cazul unei pene de curent. Opțiunea Color Calibration setează automat profilul de culori pentru fiecare afișare pe peretele de monitoare pentru ca toate monitoarele să afişeze exact aceleaşi culori prezentărilor centralizate de un PC - rapid și fără efort.
Monitoare LCD profesionale: create pentru a se potrivi oricărui mediu de business
Monitorul este o parte importantă a stației de lucru cu calculator. Este dispozitivul în fața căruia cei care lucrează la birou își petrec majoritatea timpului de lucru. Fiind un adevărat furnizor al soluțiilor de afișare inovatoare, BenQ își dorește să aducă oamenii și tehnologia mai aproape, într-un mod natural, optimizând confortul la muncă și productivitatea, datorită conceptului Eye-care, pentru confortul ochilor și o experiență vizuală de calitate, păstrând totodată valoarea economică, costurile reduse și caracteristicile ecologice.

Avantajele monitoarelor Eye-care pentru business:
Modelul BL2710PT vine cu un ecran larg de 27” și cu o rezoluție 2560x1440 WQHD pentru a oferi un spațiu de lucru cu 77% mai mare și un PPI mai ridicat, în comparație cu monitoarele convenționale de 1920x1080 Full HD, pentru o vizualizare și o calitate a imagini excelente. În același timp, modelul BL3200PT oferă un ecran mare de 32” pentru imaginii cu calitate excelentă. Aceste monitoare sunt accesorizate standard cu cablu digital și beneficiază de tehnologia BenQ Eye-care a seriei, cu cea mai recentă tehnologie Flicker-free și mod de protecție a ochilor, prin care se reduce gradul de oboseală a ochilor și oferă o experiență de vizualizare mai bună.
Avantajele monitoarelor cu Color Management pentru mediul de business:
Modelul PG2401PT este proiectat și testat riguros pentru diagramele profesionale de printare standard și printare de acasă, reușind să îndeplinească cele mai pretențioase cerințe de calitatea a culorilor în artă, design, fotografie și printări profesionale, în timpul procesului de testare a culorilor. Acest monitor de 24” asigură reproducerea acurată a culorilor și a tonurilor de gri. Este proiectat conform standardelor ISO din industrie, pentru printări profesionale eficiente și un cost propriu scăzut, și cuprinde, printre certificări G7, Fogra și altele similare, din industria de printare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite