Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox este lider pe segmentul echipamentelor laser office

14 Ianuarie 2014



Xerox a fost lider de piata in primele trei trimestre din 2013 pe segmentul echipamentelor laser office A3 color, inregistrand o crestere de 88% in privinta cotei de piata ca volum si de 64% ca valoare, fata de aceeasi perioada a anului 2012, potrivit datelor IDC. Xerox a avut in aceasta perioada o cota de piata de 30% ca volum si de 36% ca valoare.Spre comparatie, in aceasta perioada, pe acelasi segment, piata a avut o crestere de 23% ca volum, iar ca valoare a stagnat.
Echipamentele laser sunt ideale pentru orice tip de companie, mai ales intr-un context economic dificil, precum cel pe care il traversam acum. Acestea ajuta companiile pe de-o parte sa isi imbunatateasca procesele si sa tipareasca lucrari de calitate si pe de alta parte sa isi reduca substantial costurile. Pentru a beneficia de avantajele oferite de aceste echipamente, companiile nu trebuie sa le achizitioneze efectiv, ci le pot folosi in baza unui contract de servicii, platind doar un abonament lunar.
In primele trei trimestre ale anului trecut, pe segmentul echipamentelor laser color si mono, A3 si A4, Xerox a crescut mai mult decat piata, fiind numarul 1 in privinta cotei de piata ca valoare - 24,4% si numarul 2 ca volum - aproape 15%.
Comparativ cu aceeasi perioada a anului 2012, cresterea a fost de aproape 18% in privinta cotei de piata ca valoare si de 42% ca numar de unitati.
Avem o acoperire foarte buna in randul companiilor, atat cu produse, cat si cu servicii si ne extindem continuu in toata tara, prin intermediul partenerilor nostri, crescandu-ne astfel cota de piata”, spune Gabriel Pantelimon, Country General Manager Xerox Romania. „Avem multifunctionale care tiparesc color la preturi de alb-negru, in functie de cantitatea de culoare pe pagina, si, de anul acesta, multe dintre echipamentele Xerox includ si platforma software ConnectKey, care vine cu un plus de flexibilitate, mobilitate, securitate si simplificare a fluxurilor de documente. Mobilitatea, accesul la servicii cloud, rapiditate, securizare, costuri reduse si o calitate superioara de tiparire, sunt unele dintre cele mai importante aspecte, atunci cand vine vorba de echipamente de imprimare. Tehnologiile laser sunt cea mai buna alegere pentru a rezolva cerintele companiilor mentionate mai sus.”
Potrivit datelor IDC, si pe segmentul de echipamente laser color A3 si A4, Xerox a inregistrat cresteri in primele trei trimestre ale anului trecut, comparativ cu aceeasi perioada din 2012 - 94% in privinta cotei de piata ca volum si 40% ca valoare, pe o piata care a avut o crestere de aproximativ 10%. Xerox a inregistrat in aceasta perioada o cota de piata de 26,7% ca valoare si de 19% ca volum.
In primele trei trimestre din 2013, Xerox a fost lider si pe segmentul echipamentelor laser office A3, in privinta cotei de piata ca valoare (aproape 35%) si a avut peste 20% ca volum. Compania a inregistrat astfel o crestere de 24% ca valoare fata de aceeasi perioada din 2012 si de 7% ca volum.
Xerox optimizeaza procesele de business ale companiilor cu ajutorul unei suite de servicii externalizate si un portofoliu extins de tehnologii de ultima generatie, de la imprimante si copiatoare, la echipamente multifunctionale complexe, instrumente software avansate de monitorizare, control si personalizare a datelor, tipuri diverse de hartie de birou si reciclabila, tonere si cerneluri patentate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite