Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

D-Link isi extinde portofoliul de Switch-uri Smart PoE

15 Ianuarie 2014



D-Link, unul dintre furnizorii importanţi de soluţii profesioniste de reţelistică, a anuntat extinderea portofoliului său de produse cu două noi Switch-uri Smart administrabile, din seria DGS – 1210, cu activare PoE (Power over Ethernet). Producătorul a anunţat, de asemenea, reduceri de preţ pentru modelele administrate Layer 2 şi Layer 3. Companiile care caută să construiască o reţea performantă, cu un consum de energie redus şi la un preţ favorabil, vor beneficia de acum de o selecţie mai largă de dispozitive PoE, cu o capacitate între 45 şi 75 W. Comutatoarele oferă o flexibilitate maximă, în funcţie de mărimea companiei, dar şi de capacitatea energetică a dispozitivului PoE. În plus, un nou model din seria EasySmart cu o capacitate PoE de 64 W va completa gama de produse D-Link la începutul anului 2014.
Noile modele PoE sunt ideale pentru intreprinderile mici şi mijlocii care doresc să integreze în reţelele lor dispozitive variate cu un consum de putere redus, cum ar fi: camerele IP, Access Point-uri sau telefoanele VolP.
DGS-1210-08P conţine opt porturi PoE activate, fiecare alimentat cu energie de pana la 15.4 W, aşa cum este descris în standardele IEEE 802.3af. DGS-1210-24P prezintă un total de 24 de porturi, dintre care 12 sunt activate PoE şi oferă o putere de ieşire de până la 30 W, în conformitate cu standardele IEEE 802.3at.
Eficienţă energetică ridicată datorită D-link Green 3.0
Toate modelele PoE prezintă un consum de energie minimal. Energia poate să fie salvată datorită tehnologiei D-Link Green 3.0. Switch-urile Smart detectează automat lungimea cablurilor conectate şi reglează puterea semnalului în cazul cablurilor mai scurte. Porturile care nu au o conexiune sunt puse automat în modul de aşteptare. Energy Efficient Ethernet (IEEE 802.3az), împreună cu LED, precum şi modalitatea de închidere a sistemului şi a porturilor reduc drastic consumul de energie în perioadele de inactivitate. Funcţiile de economisire a energiei pot fi activate cu ajutorul profilului definit al utilizatorului, ceea ce permite PoE-ului temporar să suplimenteze şi să prevină utilizarea într-un mod inutil a energiei în afara orelor de lucru.
Un management simplu şi sigur
Switch-urile PeE sunt uşor de instalat şi de gestionat. În cadrul instalării iniţiale, D-Link Network Assistant va descoperi toate Switch-urile Smart, permiţând administratorilor să atribuie rapid adresa IP şi masca de subreţea (subnet mask). Mai mult decat atât, firmware-ul mai multor Switch-uri poate fi actualizat simultan, câştigând astfel timp. Stabilitatea dispozitivelor conectate poate să crească folosind o sursă de alimentare continuă suplimentară (UPS).

Caracteristici cheie:
Porturi adiţionale de module de fibră optică pentru conexiunile redundante (două pe DGS-1210-08P şi patru pe DGS-1210-24P)
DGS-1210-08P: opt porturi PoE (802.3af) cu o capacitate maximă de 45W.
DGS-1210-24P: 12 porturi PoE (802.3at) pentru o capacitate maximă de 85W.
Echipat cu tehnologia D-link Green 3.0
PoE temporar
Protecţia împotriva căderilor de reţea, graţie tehnologiilor Spanning Tree şi Loopback Detection
screening de server de tip DHCP

Noile modele de Switch-uri Smart DGS-1210-08P şi DGS-1210-24P sunt disponibile de acum la comercianţii de specialitate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite