Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

GOCLEVER lansează INSIGNIA 5

16 Ianuarie 2014GOCLEVER, producător de soluţii tehnologice inovatoare, îşi extinde gama de telefoane mobile cu modelul INSIGNIA 5. Dispozitivul dual SIM este dotat cu sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, un display IPS 720p cu diagonala de 5 inci și două modele de baterii: o variantă subțire, de 2000 mAh și una cu o autonomie mai ridicată, de 4000 mAh.
GOCLEVER INSIGNIA 5 oferă performanţe remarcabile: beneficiază de sistemul de operare Android 4.2, un procesor QuadCore de 1,5 GHz Cortex A7, GPU PowerVR SGX544, 1 GB RAM, 4 GB memorie flash și un display IPS de 5 inci cu o rezoluţie de 1280x720 pixeli. De asemenea, INSIGNIA 5 dispune de două camere foto: una posterioară, cu o rezoluție de 8MP, echipată cu bliţ, și una frontală, de 2MP. Pozele şi înregistrările video pot fi stocate şi pe carduri microSD cu o capacitate de până la 32 GB.
Datorită tehnologiei aeroDISPLAY, noul smartphone permite utilizatorului să afișeze imaginile stocate pe dispozitiv, pe orice televizor, monitor sau proiector compatibil. Lista de specificaţii tehnice este completată de conectivitatea Wi-Fi şi Bluetooth, radioul FM încorporat, GPS şi funcţia de hot spot mobil.
Lista de aplicaţii preinstalate cu care este livrat telefonul, cuprinde pe lângă obişnuitele aplicaţii de Facebook, Skype şi aplicaţia de navigare Mireo şi magazinul virtual de e-books LEGIMI.
Ca o caracteristică aparte, GOCLEVER adaugă în pachet două modele diferite de baterii, fiecare însoțită de o carcasă posterioară potrivită dimensiunilor acestora. Astfel, utilizatorul poate alege modelul mai subțire, cu o capacitate de 2000 mAh, sau modelul cu o autonomie mai ridicată, de 4000 mAh.
Pachetul GOCLEVER include, pe lângă telefon și cele două baterii, un cablu USB, un încărcător și o pereche de căști. Aspectul telefonului mobil poate fi personalizat prin achiziționarea diferitelor carcase colorate, comercializate separat și disponibile în trei variante de culori: auriu, burgundy și violet.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite