Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Maguay lanseaza primul site al unei case de avocatura

17 Ianuarie 2014



Maguay lanseaza primul site al unei case de avocatura - Bogasiu & Asociatii, bazat pe cele mai noi tehnologii din domeniu si optimizat pentru smartphone-uri si tablete.


Site-ul a fost dezvoltat de catre compania Maguay. In ultimii ani, Maguay si-a largit paleta de servicii atat in directia dezvoltarii si implementarii de aplicatii software, cat si in directia serviciilor de digital marketing si a dezvoltarii web.


„Mai modern, optimizat in materie de compatibilitate, astfel incat sa poata fi accesat fara erori de pe orice dispozitiv… si bazat pe cele mai noi tehnologii. Astfel putem defini noul site www.bogasiu.ro, pe care am avut onoarea sa-l reconstruim conform noii identitati pe care am dezvoltat-o impreuna.”, a declarat Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay.


„Lansarea noului site www.bogasiu.ro face parte dintr-un proces mai amplu de repozitionare a noastra pe piata serviciilor juridice, stabilind in mod definitoriu directia pe care am ales-o de mai multi ani, dar pe care nu am comunicat-o cu fermitate, respectiv gestionarea cauzelor penale. Totodata, incercam si o redefinire a identitatii noastre vizuale in acord cu evolutia noastra, cat si in vederea imbunatatirii perceptiei publice. Pentru acest proces de rebrading am ales profesionistii companiei Maguay”, a declarat Angelica Enache, Manager Partener, Bogasiu & Asociatii.


Site-ul contine detalii despre avocatii parteneri, principiile, valorile si ariile de expertiza ale fiecaruia, dar si paleta de servicii si link-uri utile catre institutii relevante din domeniul avocaturii si legislativ, fiind adaptat noilor cerinte cuprinse in proiectul de lege privind modificarea si completarea Legii 51/1995 - Statutul profesiei de avocat, referitoare la publicitarea formelor de exercitare a profesiei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite