Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Doua noi certificari pentru COSMOTE Romania

17 Ianuarie 2014Grupul de companii COSMOTE România a primit la finalul anului 2013 două noi Certificări ale Sistemului de Management.
COSMOTE România a primit Certificarea pentru Sistemul de Management pentru Securitatea Informației, respectiv service-ul Germanos și-a certificat Sistemul de Management al Calității. Cele două noi certificări atestă conformitatea sistemului de management al securității informației al COSMOTE România cu ISO 27001, respectiv conformitatea completă a sistemului de management al calității al service-ului Germanos cu ISO 9001.


„Excelența în afaceri este o valoare esenţială pentru noi și, prin urmare, primirea celor două noi certificări ISO demonstrează modul în care COSMOTE România și Germanos Telecom România își îmbunătățesc permanent fluxurile operaționale, cu scopul de a oferi clienților noștri garanția serviciilor profesioniste, de înaltă calitate”, a declarat Gunnar Pahnke, Chief Strategy, Transformation & Wholesale Services Officer România.


Auditurile de certificare au fost derulate la finalul lunii decembrie 2013 de către o echipă de auditori din partea TUV Nord (TUV Hellas), selectată în 2012 ca Organism de Certificare pentru Grupul OTE și Grupul de Companii COSMOTE România pentru diferite sisteme de management: Calitate (ISO 9001), Mediu (ISO 14001), Sănătate și Siguranță (OHSAS 18001) și Securitatea Informației (ISO 27001).Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite