Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

SIVECO Romania a primit trofeul Ruban d’Honneur

17 Ianuarie 2014



SIVECO Romania primeste pentru a patra oara titlul Ruban d’Honneur, decernat de juriul prestigioasei competitii European Business Awards. Aceasta recunoaste si promoveaza excelenta, cele mai bune practici, inovatia si etica in comunitatea de afaceri, acordand premii personalitatilor si organizatiilor care au obtinut rezultate de exceptie.


In cadrul aceleiasi competitii, SIVECO Romania a primit, pentru al cincilea an consecutiv, si titlul de Campion Public National. Acesta este desemnat, pentru fiecare tara, pe baza votului public online. In acelasi mod va fi desemnat si Campionul European, respectiv compania care va obtine cel mai mare numar de voturi in cadrul campaniei online desfasurate in perioada 14 ianuarie-25 martie 2014.


Pe baza evaluarii juriului competitiei, format din lideri de afaceri, reputati academicieni si antreprenori de succes, SIVECO Romania se situeaza in topul celor mai performante si inovatoare 100 companii europene, recunoasterea performantelor companiei fiind recompensata cu titlul Ruban d’Honneur, la categoria The Infosys Business of the Year Award.


SIVECO a mai primit acest titlu in 2009, pentru activitatea de responsabilitate sociala, in 2011 pentru succesul in afaceri, inovare si etica, si in 2012, pentru performantele obtinute in exportul de produse si servicii software.


„Va felicit pentru ca ati intrat – din nou – in elita celor 100 de detinatori ai trofeului Ruban d’Honneur si ati devenit unul dintre cei doar 30 de Campioni Publici Nationali. Reprezentati, oficial, unul dintre cele mai dinamice si interesante organizatii din Europa, confirmand in mod activ principiile de baza ale European Business Awards: succes, inovare si etica. Este un privilegiu si o onoare deosebita pentru o companie sa
obtina acest statut”, a declarat Adrian Tripp, CEO al European Business Awards.


Titlul de Campion Public National reprezinta o distinctie importanta in mediul de afaceri european, votul publicului oferind companiilor un mod de a-si evidentia realizarile in fata unei audiente extrem de largi, pe intregul continent.


Votul public online pentru Campionul European este o etapa introdusa in 2013 de organizatori pentru a aduce un plus de popularitate si interactivitate concursului.


„Multumim celor care ne-au votat deja, in faza nationala, desemnandu-ne numarul 1 in Topul European Business Awards. Suntem extrem de bucurosi ca ne-am calificat in cea de-a doua etapa si este o mare mandrie pentru noi sa concuram alaturi de cele mai importante companii europene. Facem astfel cunoscuta valoarea exceptionala a specialistilor romani, capabili sa concureze la cel mai inalt nivel in competitii de varf, internationale. Ii incurajam pe toti cei care cunosc activitatea echipei noastre sa se exprime si in aceasta noua etapa a competitiei, oferindu-ne votul lor pentru titlul de Campion Public European”, a declarat Doina Binig, Vicepresedinte Strategie si Chief Operating Officer al SIVECO Romania.

Gala European Business Awards in care sunt decernate trofeele competitiei se desfasoara la Atena, in luna mai 2014.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite