Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Sony premiată la CES cu 13 distincții „Best of Innovation”

21 Ianuarie 2014



Sony a fost premiata la CES cu 13 distincții pentru “Cel mai inovator produs”. Categoriile la care compania a primit distincţii sunt:
• ”Tablete, E-Reader și Mobile Computing” (Sony VAIO Fit multi-flip PC; Sony Xperia Z; Sony VAIO Tap)
• ”Imagine digitală” (Gama Cyber-shot DSC-QX100 și DSC-QX10; Camera video pentru consumer 4K; Action Cam; Music Video Recorder)
• ”Componente Home/Audio/Video” (Media Player 4K Ultra HD FMP-X1)
• ”Căști” (Sony MDR-10RNC; Amplificator / Căști portabile PHA-2)
• ”Audio locuință” (Sony HAP-Z1ES)
• ”Monitoare” (Sony XBR-65X850A)
• ”Televizoare și home cinema” (Sony HT-ST7).
Vedeta incontestabilă a fost Sony VAIO Fit multi-flip PC, laptop-ul inovator care îmbină într-un mod atractiv productivitatea cu divertismentul digital. VAIO Fit se transformă rapid și ușor într-o tabletă cu ecran tactil. Dispozitivul permite schițarea ideilor, prin intermediului stylusului digital, la fel de natural precum scrisul de mână. Camera foto de 8 megapixeli cu senzor de imagine „Exmor RS pentru PC“ (doar la modelul VAIO Fit 13A) permite surprinderea unor imagini clare, chiar și în condiții de iluminare slabă. VAIO Fit beneficiază de modulul ClearAudio+, care pune la dispoziția utilizatorului patru moduri cu setări potrivite fiecărui tip de conținut, dar permite și personalizarea setărilor audio, în funcție de preferințe, precum şi de tehnologia NFC, care permite transferul de muzică printr-o simplă atingere a laptopului de boxe sau căști compatibile, fără a te încurca în cabluri.
Produsele Sony VAIO sunt recunoscute pentru designul inovator și funcționalitatea extinsă. Fiecare produs VAIO combină performanța celor mai noi tehnologii cu funcționalitatea unui design care pune utilizatorul pe primul plan. Acest premiu reprezintă o nouă confirmare a eforturilor Sony pentru dezvoltarea unor produse care stabilesc standardul în inovație“, declară Lucian Rădulescu, Country Head Sony Romania, Bulgaria și Republica Moldova.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite