Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

EVOLIO X8 Fusion, cea mai subţire tabletă quad-core convertibilă

22 Ianuarie 2014Evolio anunţă lansarea X8 Fusion, o tabletă Quad-Core convertibilă, de 7,85”. X8 poate fi folosită ca o tabletă (fiind cea mai subțire tabletă disponibilă pe piața din România la acest moment, cu o grosime de 6,8 mm), dar și ca un laptop de dimensiuni reduse prin cuplarea la tastatura de aluminiu care are și rol de protecție a ecranului cand se află în poziție închisă.
X8 Fusion este gândită atât pentru folosirea în interes personal, cât și profesional, tableta putând fi ușor transformată într-un mini-laptop, prin cuplarea la tastatura dedicată. Noua tabletă Evolio X8 se remarcă prin design elegant, este cea mai subțire tabletă disponibilă pe piața din România și excelează la capitolele portabilitate, viteză și autonomie”, a spus Liviu Nistoran, Președinte Evolio.
Tableta Evolio X8 face parte din recent lansata gamă Evolio X-treme, are un design compact și elegant din aluminiu, ultra subțire și cu o greutate de 300 de grame. Tastatura bluetooth are, de asemenea, un design compact și numai 6 mm grosime.
Procesorul tabletei Evolio X8, Rockchip RK3188T, tactat la o frecventa de 1,4 GHz, oferă o putere de operare crescută, păstrând în același timp un consum scăzut al energiei. Tableta Evolio X8 se bazează pe sistemul de operare Android 4.2, are memorie internă de 8 GB, memorie RAM de 1 GB și slot MicroSD care suportă carduri de memorie de până la 32 GB. Conectarea la internet se face Wi-Fi b/g/n sau prin modem 3G extern. Tableta permite, de asemenea, conectare Bluetooth 4.0 și HDMI.
Soft-ul de securitate preinstalat, de la Norton, protejează tableta și datele în caz de furt sau pierdere a acesteia și asigură cea mai înaltă protecție antivirus și antimalware existente pe piață. Pe lângă Norton Mobile Security, Evolio X8 mai are preinstalate și aplicații de conținut precum PresaOnline și Seenow cu acces gratuit timp de o luna la peste 60 de posturi TV, seriale, filme, documentare, desene animate și emisiuni TV.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite