Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Konica Minolta câștigă pentru al patrulea an consecutiv premiul BLI A3 MFP Line of the Year

23 Ianuarie 2014



Konica Minolta Business Solutions Europa a câștigat pentru a patra oară consecutiv premiul A3 MFP Line of the Year (Linia Anului de Echipamente Multifuncţionale A3), o realizare fără precedent în istoria de decenii a premiilor BLI. Buyers Lab (BLI), cel mai mare furnizor mondial de informații și servicii de testare pentru industria documentelor și imagisticii, premiază în fiecare an vânzătorul cu cea mai bună linie de produse , în baza unei liste extinse de criterii. Konica Minolta a convins juriul în toate domeniile - fiabilitate, calitate a imaginii, ușurință în utilizare și productivitate. În plus, Konica Minolta a câștigat patru premii individuale “Pick” pentru echipamentele color bizhub C364e, bizhub C454e, bizhub 554e și pentru imprimanta alb-negru pentru grupuri de lucru mici, bizhub 4700P.
"Este o mare onoare pentru noi că am primit statutul «A3 MFP Line of the Year» pentru al patrulea an consecutiv. Suntem mândri de acest premiu prestigios care reprezintă o nouă confirmare a eforturilor noastre continue de a oferi un plus de valoare afacerilor clienților noștri. Întrucât dezvoltăm continuu echipamente de top și oferim software și servicii profesionale customizabile, suntem corect poziționați pentru a asigura o creștere continuă clienților noștri", Olaf Lorenz, General Manager, Divizia International Marketing Konica Minolta Business Solutions Europa.
Evaluarea BLI ține cont de criterii precum varietatea gamei de echipamente și capacitatea furnizorului de a oferi produse de calitate potrivite pentru un spectru larg de nevoi ale clientilor, de la volume reduse la volume mari.
"Esența rezultatelor Konica Minolta este consistența. În timp ce seriile de echipamente concurente pot ieși în evidență pentru anumite viteze de printare sau pentru printare fie alb-negru, fie color, echipamentele Konica Minolta ies în evidență cu totul – inclusiv prin fiabilitate, usurință în utilizare, calitate a imaginii – pentru orice viteză de printare, atât color cât și alb-negru. Nici un alt furnizor nu oferă aceeași calitate pe întreaga linie de produse, în aceeași măsură. Daria Hoffman, BLI Managing Editor: “Ceea ce a realizat Konica Minolta câștigând premiul “A3 MFP Line of the Year” pentru al patrulea an consecutiv, este fără precedent. Faptul că, an după an, Konica Minolta continuă să depășească concurența este o dovadă a calității susținute a liniei sale de echipamente A3", George Mikolay, BLI’s Senior Produc Editor for A3/Copier MFP.
Fiabilitatea s-a dovedit a fi calitatea cea mai importantă pentru cumpărători, iar echipamentele Konica Minolta au demonstrat că răspund acestei cerințe. Pete Emory, BLI Manager of Laboratory Testing a adaugat: "Fiabilitatea echipamentelor Konica Minolta a ieșit în evidență în mod constant, la toate seriile testate, de la low-end la high end, ceea ce separă în mod clar echipamentele Konica Minolta de altele pe care le-am testat." În plus, echipamentele Konica Minolta au cilindrii fotosensibili care pot fi înlocuiți de utilizator, ceea ce înseamnă că, spre deosebire de cazul multor echipamente concurente, nu este necesar să se apeleze la serviciul de suport pentru schimbarea lor, astfel încât timpul în care echipamentul este functional este mult mai mare."
În plus, echipamentele Konica Minolta bizhub C364e, bizhub C454e, 554e bizhub și bizhub 4700P au câștigat premiul BLI Pick of the Year, pentru viteze de printare de la 31 la 40 pagini pe minut (ppm), 41 la 50 ppm și 51 la 60 ppm. La fel ca în cazul seriei care a primit "Pick" anul trecut (bizhub C364, bizhub C454 și bizhub C554), aceste echipamente au convins prin fiabilitate și calitate pe parcursul întregului proces de imprimare. Ecranul de operare multi-touch permite operarea echipamentului ca un smartphone sau tabletă. Funcționalitatea și ușurința în utilizare se aplică și software-ului Konica Minolta, aplicației OpenAPI precum și platformei IWS. Utilizatorii beneficiază de utilizarea intuitivă și opțiunea de a personaliza interfața de utilizator conform cerințelor specifice pe care le au. În plus față de eficientizarea productivitatății și creșterea performanțelor, bizhub C364e, bizhub C454e, 554e bizhub se laudă cu o funcție de scanare îmbunătățită care permite crearea de documente Word sau Excel direct pe PC-ul utilizatorului.
Pe lângă echipamentele bizhub C346e și C454e care au câștigat premiul "Pick", gama curentă de echipamente Konica Minolta A3 color include modele care au primit statutul BLI “ Highly Recommended” bizhub C224e, bizhub C284e, bizhub C554e; bizhub C654e și bizhub C754e. Gama de echipamente A3 alb-negru include de asemenea un model care a câștigat premiul “Pick” - bizhub 544e, unul care a primit rating “ Highly Recommended” - bizhub 364e și alte echipamente competitive: bizhub 215, bizhub 224E, bizhub 284e, bizhub 454e, bizhub 654e și bizhub 754e.
Konica Minolta oferă și echipamente de producție, această gamă incluzând, de asemenea, echipamente premiate de BLI, “PRO-Award” fiind acordat pentru bizhub PRESS C7000 în 2012 și pentru bizhub PRESS 1250/1250P în 2014.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite