Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

ASBIS lansează soluția ESD pentru produsele Microsoft

23 Ianuarie 2014



ASBIS Enterprises PLC, specialist în distribuția de produse IT și soluții în piețele emergente EMEA, a anunțat disponibilitatea soluției de livrare pentru Software-ul Electronic Microsoft pentru partenerii săi din Bulgaria, Croația, România, Slovacia și Belarus. ESD sau Electronic Software Delivery este un instrument avansat de distribuție de software Microsoft și este disponibil pentru clienții ASBIS în cinci țări.
În ceea ce privește noul sistem ESD, oferta ASBIS acoperă o gamă largă de produse Microsoft, inclusiv Office 365, Office Suites, Office 2013 aplicații de sine stătătoare, Windows 8.1, Windows 8.1 Professional și Visio. Produsele clasice din retail nu vor fi retrase de pe piață, ele vor fi comercializate în paralel din acest moment.
"Suntem încântați să oferim clienților noștri serviciul ESD într-un mod securizat digital. Aceasta este o tranzacție în timp real, apăsați butonul de comanda și obțineti produsul - nu există logistica sau managementul inventarului necesar și am o mare încredere că această metodă de distribuție de software are perspective excelente", explica Victoria Tyuryutikova, Microsoft MPLM la ASBIS Enterprises PLC.
Prin modelul de comandă ESD, cheile de activare împreună cu link-ul de descărcare al produsului vor fi expediate electronic prin e-mail direct utilizatorului final. Din momentul comenzii și până la primirea emailului de confirmare pot trece între 15 și 30 de minute. Aceasta durată poate varia în cazuri excepționale dar nu va depăși 24 de ore.
"Ne asteptam ca în etapa inițială, în țările participante, 10-15 % din vânzările de produse Microsoft complet ambalate (FPP) sa aibă loc prin ESD, în timp ce progresele în acest domeniu promițător ne vor permite să creștem și să extindem canalele de vânzări existente", a declarat Olga Sidorova, Microsoft Business Development Manager la ASBIS Enterprises PLC.
ASBIS a înființat proiectul ESD în august 2013, când a fost semnat contractul cu Microsoft Corporation cu privire la distribuirea de produse Microsoft. Apoi, au urmat zece săptămâni de dezvoltare intensivă a interfeței specifice ASBIS între sistemul IT4profit și distribuția Microsoft. Noul sistem ESD a trecut cu succes testul de satisfacție, acum este operational, gata pentru utilizarea completă, iar primele vânzări ESD au fost deja efectuate.



Tags: Microsoft, ASBIS, ESD

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite