Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Parteneriat Deutsche Telekom-Evernote

23 Ianuarie 2014



Deutsche Telekom (DT) şi Evernote îşi extind parteneriatul, acoperind cele 12 pieţe unde DT este prezentă în Europa continentală, pe lângă Germania. Prin intermediul Evernote, clienţii îşi pot lua notiţe, copia pagini web, redacta rapid articole, crea liste de to-do şi înregistra audio folosindu-şi telefoanele mobile. Serviciul este disponibil în toate cele 12 pieţe. Clienţii DT care îl activează începând de astăzi până pe 2 octombrie 2014 pot beneficia timp de 6 luni de acces la Evernote Premium, prin descărcarea din magazinele online de aplicaţii sau prin achiziţionarea unui dispozitiv Android nou cu aplicaţia deja pre-instalată.


Clienţii DT care se bucură de promoţie vor beneficia, de asemenea, de caracteristicile avansate, precum capacitatea de stocare lunară de 1 GB, utilizarea off-line a notebook-ului şi recunoaşterea rapidă a fotografiilor. Setul Premium include şi opţiunea Document Search, care permite utilizatorilor să caute în documente, prezentări şi foi de calcul salvate în Evernote şi, totodată, opţiunea Reminders, pentru monitorizarea tuturor proiectelor personale şi profesionale.


La nivel local, începând de astăzi, clienţii COSMOTE de abonament sau cartele prepaid şi cu terminale Android vor beneficia gratuit de funcţionalităţile Premium ale aplicaţiei Evernote, timp de 6 luni.


Aplicaţia va fi preinstalată pe cât mai multe terminale Android din portofoliu începând cu primul trimestru din 2014 pe 11 pieţe, Austria fiind programată la începutul celui de-al doilea trimestru. Versiunile în limbile locale sunt deja disponibile în Austria, Ungaria, Olanda, Polonia şi România, versiunea în engleză a Evernote fiind disponibilă în celelalte pieţe.


Deutsche Telekom lansează Evernote în Albania, Austria, Croaţia, Cehia, Grecia, Ungaria, Muntenegru, Macedonia, Olanda, Polonia, România, Slovacia. DT a implementat aplicaţia în 2013 în Germania. Evernote are în prezent peste 4 milioane de utilizatori în Europa.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite