Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Intel prezinta solutii complete pentru elevi si scoli la Bett 2014

23 Ianuarie 2014



Intel Corporation a prezentat noi design-uri de referință educaționale dedicate învățământului interactiv al secolului 21 în cadrul târgului educațional Bett 2014, care are loc la Londra. Noile Intel Education Tablet și Intel classmate PC sunt parte a suitei Intel Education Solutions, care include dispozitive, software, conținut, servicii și programe de dezvoltare pentru profesori, toate pentru a transforma modul de învățare și de predare.


Intel Education Tablet și classmate PC-ul au un design ușor de folosit de către elevi, fiind rezistente la căzături de pe birou (de la 70 cm) și la apă și praf.


Intel Education Tablet rulează pe Android 4.2 și are caracteristici precum bare de cauciuc în lateral, pentru a fi mai ușor de cărat de copii, un buton de pornire care rezistă apăsărilor accidentale și un stylus. Având la bază un procesor dual-core Intel Atom Z2520, tableta de 10 inchi are camere în față și în spate și 3G opțional. De asemenea, oferă o autonomie de 12 ore, pentru a rezista pe parcursul unei întregi zile de învățare.




Procesorul Intel Atom Z2520, 1.2GHz, are suport pentru Tehnologia Intel Hyper-Threading, permițând rularea a patru aplicații în același timp. Platforma integrată include, de asemenea, acceleratorul Intel Graphics Media cu nucleu grafic ce suportă imagini 3D, jocuri, codare si decodare video 1080p la 30FPS, toate utile pentru învățământul secolului 21.


Classmate PC-ul Intel de 10 inchi se bazează pe procesorul Intel Celeron N2806 sau N2805 și rulează pe Windows 8.1, Windows 7. De asemenea, mai exista un model care rulează pe Linux și se bazează pe procesorul Intel Celeron N2805 și care va fi disponibil în acest an. Dispozitivul cu ecran tactil opțional are o cameră rotativă pentru a promova crearea de conținut.





HP Classmate Notebook PC este primul produs comercial din lume bazat pe noul design de referință de classmate PC și va fi disponibil în această lună în America de Nord și de Sud, Europa, Orientul Mijlociu și Africa, iar din primăvară în regiunea Asia Pacific.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite