Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Toshiba Corporation finalizeaza achizitia OCZ Technology Group

23 Ianuarie 2014Toshiba Corporation, unul dintre liderii mondiali in domeniul tehnologiei si producator de memorii flash NAND, a anuntat astazi ca OCZ Technology Group a devenit subsidiara detinuta integral si va activa in cadrul Toshiba Group, odata cu finalizarea achizitiei tuturor activelor. Incepand de acum, compania va opera independent, sub numele de OCZ Storage Solutions, furnizor principal de drive-uri performante solid state (SSD) destinate dispozitivelor si sistemelor de calcul.


Aceasta achizitie permite companiei Toshiba sa continue activitatile comerciale ale OCZ pe zona de SSD-uri pentru companii si persoane fizice si, de asemenea, permite marcii OCZ sa activeze in continuare cu un portofoliu de produse ce include unitati SATA si PCIe pentru sisteme performante si mainstream destinate publicului larg, precum si unitati SATA, SAS si PCIe sustinute de software-uri de virtualizare, cache si accelerare destinate companiilor.


„Achizitia OCZ extinde capacitatile noastre pe zona unitatilor de stocare solid-state si reprezinta angajamentul Toshiba fata de acest domeniu ce se afla in continua crestere. Obiectivul nostru este acela de a oferi un portofoliu de solutii de stocare solid-state de inalta calitate pentru a face fata provocarilor cu care se confrunta atat clientii persoane fizice, cat si companiile, iar aceasta tranzactie reprezinta un atu important pentru echipa noastra in realizarea acestei strategii”, a declarat Lucian Condruz, Country Manager Toshiba Romania.


In calitate de companie a Toshiba Group, OCZ Storage Solutions isi va mentine canalele de vanzari la nivel mondial. Sediul central al companiei va ramane in San Jose, California, cu centrele de design strategice situate in Irvine (California), Tel Aviv (Israel) si Abingdon (Marea Britanie).Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite