Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

TotalSoft extinde pachetul software destinat agriculturii

23 Ianuarie 2014



TotalSoft anunță lansarea soluţiei Charisma Zootehnie în cadrul pachetului Charisma for Agriculture, destinat sectorului agricol. Noua soluție furnizează instrumentele necesare gestionării complete a fluxului zootehnic precum identificarea și înregistrarea animalelor, trasabilitatea mișcării efectivelor de animale, calculația costurilor pe ziua furajată, a greutății vii și a sporului de greutate, dar și gestionarea simplă a tuturor documentelor specifice legale. Astfel, pachetul Charisma for Agriculture acoperă complet cele două activităţi specifice agriculturii: cultivarea pământului şi creşterea animalelor.


Charisma Zootehnie susține crescătorii de animale în organizarea mai eficientă a producției și maximizarea rezultatelor printr-o triplă monitorizare a efectivelor de animale din fermă: administrativă, tehnică și financiară. Integrarea cu aplicații terțe destinate planificării, controlului, urmăririi și raportării producției, pentru o automatizare completă a fermelor care desfășoară activități zootehnice conexe (abatorizare, prelucrare lapte și carmangerie) completează soluția în vederea optimizării întregului proces de producție.


„Agricultura este un domeniu strategic pentru TotalSoft. În ultimul an am investit peste o jumătate de milion de euro în dezvoltarea unei soluţii software complete, la care au contribuit din plin profesionişti din domeniu. Charisma for Agriculture satisface exigenţele celor mai mari jucători ai pieței, companii cu experiență de peste 20 de ani în producţia agricolă, creşterea animalelor sau prelucrarea produselor de origine animală şi vegetală”, declară Daniel Ionescu, Director de Strategie, TotalSoft.


Charisma Zootehnie se conectează cu Sistemul Național de Identificare și Înregistrare a Animalelor (SNIIA), Agenția Națională pentru Ameliorare, Reproducție și Zootehnie (ANARZ) și Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) oferind posibilități multiple de informare atât din punct de vedere legislativ, cât și din punct de vedere al activităților derulate.


Pentru 2014, TotalSoft are în plan adăugarea în pachetul Charisma for Agriculture și a unei soluții destinată importatorilor sau exportatorilor de cereale.


Charisma for Agriculture domină piaţa soluţiilor software dedicate agriculturii, cu peste 25% cotă de piaţă, fiind deja adoptată de 4 din primii 5 cei mai mari jucători din industrie, dar şi de un număr mare de companii mici şi mijlocii.


Pentru a planifica o demonstraţie gratuită a soluţiei puteţi accesa adresa http://www.charisma.ro/demo.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite