Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Samsung aduce produsele lansate la CES 2014 pe piaţa europeană

28 Ianuarie 2014



Samsung Electronics a anunțat disponbilitatea pe piețele europene a produselor lansate în cadrul ediției de anul acesta a CES, cel mai mare târg de tehnologie. Astfel, prima serie de televizoare curbate UHD, GALAXY Camera 2, Note Pro și Tab Pro, camera NX30 și Samsung ATIV Book sunt prezentate săptămâna aceasta în cadrul evenimentului Samsung European Forum ce se desfășoară la Malaga, Spania.
Televizoare UHD mai performate
Anul acesta, Samsung a extins gama de televizoare UHD cu cel mai mare UHD din lume, de 110 inci, un set de șase televizoare curbate, precum și primul și cel mai mare televizor curbat UHD de 105 inci. Cu o rezoluție de patru ori mai mare decât cea Full HD, televizoarele UHD oferă cea mai bună calitate a imaginii de până acum. În cazul televizoarelor cu ecran curbat, algoritmul Auto Depth Enhancer, tehnologia PurColor și curbura optimă de 4200R oferă o puternică experiență de vizionare: cea mai bună calitate a imaginii de la o distanță normală de vizualizare de 3-4 metri, culori intensificate și efect 3D fără a fi necesară purtarea ochelarilor.
ATIV One7 Ediția 2014 si ATIV Book 9 Ediția 2014
Familia ATIV se îmbogățește anul acesta cu doi noi membri. ATIV One7 Ediția 2014 oferă convergență perfectă PC-Mobile cu smartphone-urile GALAXY. Având o capacitate de stocare de 1TB, dispozitivul acționează ca un serviciu cloud sigur care le permite utilizatorilor să acceseze și să salveze fotografii, filme, muzică și documente oricând, oriunde, prin intermediul Samsung Link. Mai mult, cu un design inovator și prietenos, ATIV One7 Ediția 2014 este un all-in-one PC care le oferă ultizatorilor o experiență multimedia absolut captivantă. Pe de altă parte, noul notebook, ATIV Book 9 Ediția 2014, echipat cu sistemul de operare Windows, are un design atrăgător, cu un corp subțire și ușor și un ecran mare, pentru mobilitate și productivitate. De asemenea, display-ul de 15,6 inci oferă o luminozitate îmbunătățită cu 20%, o rezoluție cu 125% mai mare față generația anterioară Book 9, și un unghi larg de vizualizare.
GALAXY Note Pro șiTab PRO
Samsung a extins și portofoliul de tablete odată cu lansarea GALAXY Note Pro și Tab PRO, ce prezintă în premieră mondială display-ul de 12,2-inci WQXGA Widescreen (16:10), cu o rezoluție de peste 4 milioane de pixeli (2.560x1.600), potrivită pentru orice tip de conținut. Având o zonă de vizualizare mai mare, ecranul le permite utilizatorilor să se bucure de o redare video uimitoare Full HD. De aceea, seria GALAXY Note Pro și Tab PRO îmbină stilul elegant și performanța puternică într-un singur dispozitiv.
Noile camere SMART NX30 și GALAXY Camera 2
Utilizatorii pot capta acum toate momentele furmoase în imagini de cea mai bună calitate cu noile camere foto SMART lansate de Samsung în Europa. Senzorul de mari dimensiuni APS-C CMOS de 20,3MP al camerei NX30 garantează culori vii, imagini de înaltă calitate și detaliate. Sistemul de focalizare automat Samsung NX AF System II asigură un auto-focus precis și rapid surprinzând inclusiv scenele în mișcare rapidă.
În plus, NX30 include performantul procesor de imagine DRIMeIV care aduce o experiență de fotografiere de neegalat și capabilități de film Full HD 1080/60p. Funcțiile video avansate fac din NX30 soluția ideală pentru producătorii de filme în căutarea unui aparat foto de mici dimensiuni, dar de înaltă performanță. Ducând mai departe succesul tehnologiei Samsung SMART CAMERA, funcțiile ca NFC, Wi-Fi,Tag & Go, Photo Beam, MobileLink, Auto-Share, Remote Viewfinder Pro, Dropbox ale NX30 oferă conectivitate de ultimă generație ceea ce face mai ușoară ca niciodată atât distribuirea, cât și transferul imaginilor.
GALAXY Camera 2 beneficiază de toate avantajele platformei Android. Navigarea cu ușurință în meniul dispozitivului, bateria cu o durată de viață extinsă (2.000 mAh), display-ul HD Super Clear Touch LCD de 4,8 inci, imaginile clare și detaliile în culori vii (datorită senzorului BSI CMOS de 16 MP șia zoom-ul optic de 21x), procesorul Quad-Core de 1,6 GHz cu 2 GB de RAM, fac din GALAXY Camera 2 un dispozitiv foarte rapid, intuitiv și performant. Mai mult, funcțiile precum Smart Mode sau Multi Motion Video permit utilizatorilor 28 de moduri de fotografiere precum și setarea vitezei de captare a filmelor, încurajând un mod de fotografiere creativ și usor de realizat.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite