Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

UTOK lanseaza noua gamă de tablete cu conectivitate extinsă

28 Ianuarie 2014UTOK anunta lansarea unei noi game de tablete, aducand noi functii precum conexiune 3G prin microSIM, Bluetooth 4.0 si GPS. Noua gama de tablete UTOK include 6 modele: 700D Lite, 700D 3G, 700Q Lite, 700Q Ultra, 1000Q Lite si 1010Q.
Tabletele sunt echipate cu noi tehnologii: procesoare quad core, ecrane IPS, stocare interna de pana la 16 GB, cu posibilitatea extinderii acesteia cu inca 32 GB, doua camere foto si sistem de operare Android Jelly Bean. In plus, gama noua este insotita de beneficiile UTOK: garantie extinsa de pana la 5 ani, o luna de filme si seriale gratuite si 100 de carti gratuite.
O premiera in portofoliul tabletelor UTOK este introducerea conexiunii Bluetooth 4.0, care asigura un transfer de date optim, cu un consum de energie redus, a conexiunii de tip 3G prin intermediul unei cartele microSIM si a senzorului GPS. Prin acestea, UTOK completeaza lista optiunilor de conectivitate pe care utilizatorii le pot folosi in orice conditii.
De asemenea, UTOK lanseaza si seria de accesorii dedicate tabletelor si smartphone-urilor din portofoliul sau: huse din piele naturala, artificiala sau din neopren si huse prevazute cu tastaturi pentru tablete.
Oamenii sunt intr-o permanenta cautare a celor mai noi tehnologii si doresc sa faca mai mult cu tabletele lor. Conectarea wireless la un sistem audio, cautarea celor mai bune informatii de orientare din mijlocul traficului, toate acestea sunt nevoi reale ale utilizatorilor. De aceea, noua gama de tablete UTOK completeaza lista de caracteristici deja bogata a portofoliului nostru. UTOK isi propune sa duca mai departe ideea de tehnologie accesibila, iar noile modele o confirma”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.Tags: Tablete, UTOK

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite