Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

GOCLEVER extinde gama de tablete ORION

29 Ianuarie 2014



GOCLEVER a anunţat lansarea ORION 785, o nouă mini-tabletă cu formatul imaginii de 4:3. Dispozitivul are încorporat un ecran LCD IPS cu rezoluţia de 1024x768 pixeli, care oferă unghiuri de vizualiare extraordinare şi o redare cromatică precisă.
Noul dispozitiv cu dimensiuni compacte (7,85”) este unul foarte performant, echipat cu un procesor cu patru nuclee de 1 GHz Cortex A7 și un GPU PowerVR SGX544MP2 cu opt nuclee. Aceste specificații asigură o experienţă fluidă de rulare a jocurilor și a altor aplicații mobile mai complexe.
ORION 785 se bazează pe sistemul de operare Android 4.2, producătorul anunțînd ca va lansa în curând un update pentru cea mai recentă versiune Android (4.4 KitKat), care va spori performanța și flexibilitatea dispozitivului.
Noua tabletă dispune de 1 GB RAM DDR3 și 8GB spațiu de stocare, care poate fi extins până la 32GB prin intermediul unui slot micro SD/SDHC. Bateria de 3800mAh asigură o autonomie de până la 5 ore (cu Wi-Fi activat). Carcasa de aluminiu oferă un aspect stilizat și asigură o bună protecție pentru componente, în ciuda profilului subţire (doar 7.15mm). Datorită dimensiunilor reduse, înălțime de doar doar 200mm și 134mm lățime, ORION 785 va încăpea ușor în
Pe lângă conectivitatea W-iFi, standard la majoritatea tabletelor, noul ORION este de asemenea echipat cu un modul Bluetooth. Pentru conectarea la alte dispozitive, utilizatorii pot folosi şi porturile micro HDMI, micro USB-OTG și portul audio de 3.5mm încorporate.
ORION 785 dispune de două camere: una frontală cu rezoluţie de 0.3Mpx și una posterioară de 2Mpx. Tableta vine cu o gamă preinstalată de aplicații utile, inclusiv un player multimedia, magazinul de jocuri GOGLEVER (cu titluri educative în ofertă), o suită office și aplicații de social media.
Cea mai nouă tabletă GOGLEVER suportă afișajul Wireless standard, care permite utilizatorilor să transmită wireless imagini de pe tabletă pe ecrane TV, monitoare și video proiectoare. Această opțiune necesită folosirea unui adaptor HDMI compatibil, precum compactul GOCLEVER AERODISPLAY.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite