Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Avangate urca 3 locuri in top 20 global al retelelor de afiliere

31 Ianuarie 2014Avangate a anuntat recent clasarea pe locul al 11-lea in Online Advertising Blue Book Top 20 CPS Affiliate Networks for 2014. O crestere cu trei pozitii in clasamentul global fata de anul precedent reflecta evolutia spectaculoasa pe care Avangate a avut-o in marketing afiliat in ultimul timp, dar si implicarea cu care sprijina afiliatii sa isi majoreze veniturile din promovarea produselor digitale, software si SaaS de la producatori din intreaga lume.


Cu o retea specializata pe software si produse digitale, Avangate se afla in clasament alaturi de eBay, Amazon, Commission Junction sau Linkshare, cele mai mari retele generaliste de afiliere din lume.


Blue Book Top 20 este realizat de mThink si ia in considerare reputatia, clientela, popularitatea si dimensiunile a peste 400 de retele de afiliere globale. O parte importanta a procesului de clasificare o reprezinta si chestionarea a peste 20.000 de persoane-cheie din industrie, alaturi de metodele traditionale de cercetare de piata, opinii agregate ale expertilor in afiliere, date de trafic online si indicatori de masurare a influentei in industrie.


„Software-ul si serviciile online sunt in crestere la nivel mondial. Complexitatea tot mai mare a traseului pe care orice cumparator online il urmeaza pana la achizitionarea unui produs sau serviciu determina companiile sa caute noi modalitati de a impulsiona vanzarile online si de a ajunge la clienti intr-un mod integrat, prin canale aditionale si retele specializate”, spune Mike Ni, CMO/ SVP of Marketing and Products la Avangate.


„Avangate depune constant eforturi pentru a sprijini companiile de software si servicii cloud sa adopte tactici de comert B2i - business to individual – care au in centrul lor cumparatorul. Suntem foarte mandri in acest context ca am reusit sa urcam pe locul 11 in clasamentul Blue Book, recunoscut pe scara larga ca fiind principalul top al acestei industrii de afiliere”, adauga Mike Ni.


Una dintre principalele platforme de comert prin afiliere pentru produse digitale la nivel global, reteaua de peste 44.000 de afiliati a Avangate a cunoscut o crestere cu peste 200% in vanzarile totale generate de afiliati in 2013 comparativ cu 2012. Media valorica a unei comenzi si ratele de conversie in reteaua Avangate pe Software, eBooks si servicii online au inregistrat o evolutie ascendenta de la an la an, produsele digitale fiind acum una dintre categoriile cu cele mai rapide cresteri pentru afiliati.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite