Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

PRO Award BLI pentru Xerox Color J75

03 Februarie 2014



Presa Xerox Color J75 a câştigat anul acesta premiul PRO Award pentru uşurinţa de utilizare, job management şi calitatea remarcabilă a imaginilor color din partea laboratorului global independent de testare a echipamentelor, Buyers Laboratory (BLI).
Presa Xerox Color J75, care este uşor de operat şi asigură o calitate excelentă a imaginii per ansamblu, reprezintă o alegere foarte bună pentru centrele de producţie care tipăresc volume mici spre medii”, spune George Mikolay, senior product editor pentru A3/Copier MFPs, BLI.
Echipamentul Xerox J75 prezintă un spectrofotometru standard inclus care permite calibrarea automată a culorii, menţinând aceeaşi calitate de imprimare de la prima până la ultima pagină tipărită, fără a fi nevoie de operatori care să scaneze documente manual printr-un spectrofotometru extern. Xerox Color J75 asigură linii fine şi reproduce foarte clar fonturile, inclusiv cele de dimensiuni foarte mici, oferind culoare la o calitate foarte bună, chiar şi atunci când funcţionează cu setările iniţiale.
“Având o productivitate foarte ridicată atunci când foloseşte media cu o greutate mare şi când trece de la modul de imprimare a scrisorilor la cel pentru coperţi/cărţi, Xerox Color J75 simplifică şi automatizează operaţiunile care solicită, de regulă, mult mai multă intervenţie manuală în cazul echipamentelor competitoare”, afirmă George Mikolay. Un exemplu este noul software SIQA (Simple Image Quality Adjustment) care automatizează registraţia faţă-verso şi alte ajustări privind calitatea imaginilor. “Dacă operatorii trebuie să facă măsurători ale documentelor tipărite şi apoi să introducă manual informaţiile, noul software SIQA (Simple Image Quality Adjustment) rezolvă majoritatea operaţiunilor, calculează automat profilul pentru diferite tipuri de hârtie, greutate şi mărime, permiţând ca înregistrarea profilelor să se facă individual pentru fiecare operaţiune.”
"Graţie presei Xerox Color J75, managementul culorii şi registraţia faţă/verso sunt operaţiuni care au o acurateţe perfectă", spune Brian Segnit, Marketing Manager pentru Xerox’s Graphic Communications Operations. "Producţia şi mediile de lucru din întreprinderi se bazează pe Xerox pentru operaţiunile esenţiale şi solicitante, iar J75 demonstrează caracteristici similare unei prese mari, ocupând un spaţiu redus şi fiind accesibilă ca preţ.”
Presa digitală color Xerox Color J75 poate realiza o gamă largă de operaţiuni de producţie necesare tipografiilor, centrelor de imprimare, agenţiilor de creaţie şi studiourilor foto specializate. Aceasta include instrumente noi, care simplifică modul prin care clienţii obţin imagini color de calitate și maximizează timpul de funcţionare. Utilizatorii pot să automatizeze cu uşurinţă registraţia faţă/verso şi să ajusteze densitatea pe toată suprafaţa de imprimare, fără a avea nevoie de un specialist. Echipamentul tipăreşte aplicaţii complexe, pe o gamă largă de tipuri de hârtie, cu gramaje de până la 300 gsm şi la o viteză de până la 75 de pagini pe minut.
Mai multe echipamente Color J75 au fost instalate anul trecut de Xerox România la sediile companiilor, asigurând rezultate foarte bune în materie de productivitate, calitate a imprimării şi eficienţă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite