Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Soluții de imprimare pentru IMM-uri de la Samsung

03 Februarie 2014



Samsung Electronics a lansat o nouă gamă de soluții de imprimare inovatoare pentru IMM-uri, în cadrul Forumului European din Malaga (Spania).
În 2013, Samsung și-a demonstrat poziția de lider în domeniul tehnologiilor avansate de imprimare mobilă prin lansarea primei imprimante NFC din lume: seria Xpress C460. Și în 2014 compania va continua să se concentreze pe furnizarea de tehnologii facile, orientate către utilizator”, a declarat Sungwon Song, Vicepreședinte Senior de Vânzări și Marketing pentru imprimante în cadrul Samsung Electronics. „Extindem gama de imprimante NFC cu imprimante de mare viteză care să susțină cerințele utilizatorilor profesioniști și a companiilor. Vom continua să le oferim consumatorilor noștri soluții inovatoare de imprimare care să vină în întâmpinarea nevoilor pe care aceștia le au.”
În cadrul ediției din acest an a Forumului European, Samsung a prezentat și soluții inovatoare dezvoltate special pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) din diferite industrii, acestea incluzând, de exemplu, soluțiile de imprimare Business Core care nu necesită prezența unui server separat. În plus, cea mai recentă gamă de servicii de imprimare a companiei, incluzând aici și aplicatia open platform web based Samsung XOA (eXtensible Open Platform Architecture), oferă utilizatorilor soluții personalizate pentru verticale diferite.
Imprimare rapidă și ușoară cu Seria ProXpress de la Samsung
Pentru o imprimare rapidă, care combină tehnologia NFC și Wi-Fi Direct, Samsung a lansat noua sa imprimantă mono laser ProXpress seria M2880 și imprimanta laser color ProXpress seria C1860. Aceste imprimante le permit utilizatorilor din IMM-uri o imprimare controlată de pe smartphone,simplă și rapidă, având în același timp o viteză de imprimare remarcabilă: 28 pagini pe minut pentru imprimanta mono laser și 18 de pagini pe minut pentru imprimanta laser color.
Ambele imprimante din noua serie Samsung oferă, de asemenea, tehnologia NFC și Wi-Fi Direct prin intermediul cărora utilizatorii pot să imprime cu ușurință și în siguranță documente, imagini, e-mail-uri și conținut web direct de pe smartphone-urile lor.
Utilizatorii seriei ProXpress pot imprima direct de pe smartphone-urile lor folosind aplicația de imprimare mobilă Samsung care poate fi descărcată gratuit de pe Google Play Store și Apple App Store. De asemenea, utilizatorii Samsung Galaxy pot imprima direct de pe dispozitivele lor, apasând pur și simplu butonul de „print”. Mai mult, utilizatorii pot folosi seria ProXpress pentru a imprima orice doresc și de oriunde s-ar afla, datorită Google Cloud Print.
Și mai multă eficiență cu soluții de imprimare personalizate pentru IMM-uri
Samsung înțelege că IMM-urile au nevoie de soluții de lucru personalizate care să răspundă nevoilor specifice de gestionare a documentelor și care să mențină în același timp siguranța și productivitatea la nivel înalt. Pentru că, de obicei, IMM-urile nu dispun de aceleași resursele precum marile companii, devine deosebit de importantă găsirea unor soluții simple de management disponibile cu un buget limitat.
Pentru a satisface aceste nevoi specifice ale IMM-urilor, Samsung a introdus soluțiile sale de imprimare: Business Core™ Printing Solutions, BCPS, care oferă o suită esențială de oferte pentru a crea o experiență de lucru completă. BCPS este încorporat pe imprimantele Samsung și pe multifuncționalele cu laser, astfel încât utilizatorii nu au nevoie de un server separat. Datorită acestui fapt, IMM-urile pot reduce atât resursele IT, inclusiv cele de gestionare a personalului IT, cât și costurile de achiziție a serverului. Astfel, întreprinderile mici și mijlocii pot crește eficiența la locul de muncă prin intermediul unei imprimări ușor de utilizat și fără un server separat.
Oferta de soluții de imprimare Business Core include două pachete: Output Management și Document Management, care conțin 5 soluții cheie pentru productivitatea sporită, eficiența costurilor, siguranță, ușurință de utilizare și întreținere simplificată, soluții adaptate conform nevoilor pe care IMM-urile le au.
Dezvoltarea dispozitivelor compatibile prin intermediul platformei bazată pe web XOA
În 2010, Samsung Electronics a lansat XOA Embedded, o platformă flexibilă și puternică pentru a rula soluții de afaceri pe imprimante și multifuncționale laser. Cu toate acestea, platforma era funcționala numai în cazul produselor exclusive, cum sunt copiatoarele A3, pentru că necesita anumite specificații hardware.
Pentru a elimina această limitare, Samsung a prezentat platforma Web XOA, care nu are nevoie de specificații hardware, având la bază un server web. Platforma este astfel compatibilă cu o varietate de dispozitive de la MFP low-end A4 până la copiatoare A3 high-end.
Astfel, de acum înainte, clienții afacerilor mici și mijlocii pot beneficia de noi soluții de productivitate, securitate și de gestionare a dispozitivelor în funcție de nevoile lor, și, în plus,datorită acestora pot reduce și costurile. De asemenea, distribuitorii și dealerii pot oferi soluții orientate către client, care rulează pe dispozitive A4 mai mici și care răspund mai bine nevoilor pe care clienții lor le au.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite