Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Endava schimbă conducerea diviziei de soluții pentru industria de asigurări

03 Februarie 2014



Endava, una dintre principalele companii de servicii IT din regiune, l-a desemnat pe specialistul londonez Kelly Fegan, fost executiv al Heath Lambert, unul dintre liderii europeni în domeniul asigurărilor și reasigurărilor, la conducerea diviziei de soluții software dedicate acestei industrii. Fegan va fi responsabil de livrarea cu succes a soluțiilor software către clienții din industria de asigurări și de extinderea activității companiei cu clienți din acest sector.
Cu aproape 30 de ani de experiență pe piața de asigurări din Londra și în sectorul IT, Kelly Fegan aduce echipei Endava un plus de expertiză în domeniul asigurărilor și al managementului schimbării în tehnologia informației. Înainte de a se alătura Endava, Kelly Fegan a fost directorul RI3K, serviciul global de tranzacționare a (re)asigurărilor, unde a fost responsabil pentru toate activitățile comerciale, inclusiv inovarea de produs, business development, furnizarea de servicii și managementul relațiilor cu clienții, și a livrat servicii de top către mai mult de 7.000 de specialiști în asigurări, din 42 de țări. Anterior, Fegan a ocupat diferite poziții executive, precum Group Claims Director, Group Compliance Officer sau Legal Director, în cadrul agenției de brokeraj Heath Lambert, membră a grupului Lloyd’s, lider european în domeniul (re)asigurărilor.
Endava a fost partenerul cu care am colaborat, în rolul meu anterior, pentru a dezvolta funcționalitățile sistemului nostru IT de bază. Termenele și obiectivele au fost complexe și au reprezentat o provocare, însă proiectul a fost un adevărat succes și a fost realizat în buget. Am fost atât de impresionat de Endava încât opinia mea despre serviciile externalizate s-a schimbat complet. Abordarea lor deschisă, combinată cu atitudinea pozitivă, a fost o revelație pentru mine, iar valorile lor în ceea ce privește serviciile pentru clienți și managementul așteptărilor se potrivesc cu ale mele, astfel încât am profitat de șansa de a mă alătura lor”, a declarat Kelly Fegan.
Suntem încântați de decizia lui Kelly de a se alătura echipei noastre; aduce un plus de valoare diviziei noastre de soluții pentru asigurări, iar reputația, experiența și nivelul său ne vor asigura în continuare o poziționare bună pentru a susține clienții în proiecte menite să introducă inovație și schimbări în industria asigurărilor”, a comentat și John Cotterell, CEO Endava.
Domeniul asigurărilor este unul dintre cele mai mari sectoare ale Endava, clienții bazându-se pe expertiza de business semnificativă deținută de companie în această industrie, care le permite echipelor Endava să livreze soluții software complexe din centrele din Europa de Est și să fie astfel partenerul IT perfect pentru asiguratorii aflați în căutare de noi tehnologii și noi modele de interacțiune cu clienții lor tot mai sofisticați.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite