Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ELKOTech Romania devine distribuitor Optoma

03 Februarie 2014



ELKOTech Romania a incheiat un acord de distributie cu Optoma, unul dintre liderii mondiali in designul si productia de videoproiectoare.


In urma incheierii parteneriatului, ELKOTech va distribui gama completa de echipamente si solutii de proiectie ale Optoma, produsele fiind disponibile in oferta partenerilor ELKOTech din luna ianuarie.


„Produsele inovatoare si raportul calitate-pret foarte bun oferite de Optoma aduc un plus de valoare ofertei ELKO si completeaza portofoliul de produse si solutii oferite integratorilor parteneri ELKOTech”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania.


Optoma produce videoproiectoare pentru business, educatie, Pro AV si home entertainment, avand o gama completa ce vine in intampinarea oricarui client. Cu sediul la Londra, compania are filiale in Europa, SUA si Asia. Optoma Europa, cu sediul in Londra, acopera Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA).


„Consideram ELKOTech un partener de incredere, un distribuitor IT experimentat care ni se alatura in planul de crestere si dezvoltare pe piata videoproiectoarelor din Romania. ELKOTech va asigura un stoc constant al produselor noastre si preturi competitive in piata”, a declarat Valentin Ilie, reprezentul Optoma in Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite