Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Primaria Sectorului 2 lanseaza campania de promovare a platii taxelor si impozitelor locale cu cardul prin www.ghiseul.ro

03 Februarie 2014Primăria Sectorului 2, prin Direcția Venituri Buget Local (DVBL), cu sprijinul Visa Europe şi Banca Transilvania, desfășoară în perioada 1 ianuarie – 31 martie 2014 o amplă campanie de promovare a plății taxelor și impozitelor locale cu cardul prin www.ghiseul.ro.


Sub sloganul „Plătește-ți taxele și impozitele pe ghiseul.ro și ai numai de câștigat!”, campania susține înregistrarea contribuabililor Sectorului 2 în sistemul național www.ghiseul.ro, care permite plata pe internet cu cardul a impozitelor și taxelor locale. Contribuabilii care îşi plătesc taxele și impozitele locale cu cardul prin www.ghiseul.ro în perioada 1 ianuarie-31 martie sunt înscrişi automat în tragerea la sorți pentru a câștiga unul dintre cele 3 premii constând într-un smartphone Samsung Galaxy S4 mini I9195 Black și pentru marele premiu constand într-o tabletă Samsung XE500T1C-A01RO Z2760 64GB WIN8.


Contribuabilii nu plătesc comision pentru plăţile efectuate online cu cardul, acesta fiind suportat de DVBL Sector 2.


Pentru a-şi ridica datele de acces pentru plata cu cardul prin platforma ghiseul.ro şi/sau pentru a-şi plăti direct taxele cu cardul, contribuabilii din Sectorul 2 se pot prezenta cu actul de identitate la sediile DVBL Sector 2 din Str. Gării Obor nr. 10 şi nr. 14, respectiv Ziduri Moși nr. 4.


„Avem în atenţie încă din anul 2011 implementarea la nivelul Sectorului 2 a unor sisteme moderne de încasare a taxelor şi impozitelor locale, înregistrând astfel o activitate de pionierat în această direcţie, prin oferirea permanentă de noi soluţii. Cetăţenii Sectorului 2 au posibilitatea de a-şi plăti de acasă, cu card-urile, prin www.ghiseul.ro, obligaţiile fiscale ce le revin. Eliminăm astfel cozile la ghişee şi desigur ne bucurăm că plata taxelor si impozitelor locale cu cardul este o opţiune atractivă pentru tot mai mulţi cetăţeni care aleg astfel să evite stresul şi oboseala legate de achitarea acestor obligaţii financiare prin metoda clasică, în numerar, la ghişeele oficiilor destinate în acest scop”, a declarat Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu.


Primăria Sectorului 2 oferă cetăţenilor posibilitatea de a-şi plăti taxele şi impozitelor cu cardul prin www.ghiseul.ro încă de la începutul anului 2011, iar până la începerea campaniei actuale aproximativ 1.859 de persoane îşi ridicaseră datele de acces pentru platformă.


„Ne bucurăm să susţinem Primăria Sectorului 2 în această iniţiativă de stimulare a plăţii taxelor şi impozitelor locale cu cardul pe ghiseul.ro, cea mai comodă, simplă şi sigură modalitate pentru achitarea obligaţiilor fiscale. Inițiativele derulate de către autoritățile publice și sectorul privat, în ultimii ani, au dat roade. Sunt necesare eforturi suplimentare, astfel încât să ne asigurăm că sistemul de plată a taxelor şi impozitelor local cu cardul devine complet operațional și îşi demonstrează utilitatea pentru toate părțile implicate”, a spus Cătălin Crețu, director regional pentru România şi Croaţia al Visa Europe.


Platforma www.ghiseul.ro oferă posibilitatea de a plăti online cu cardul parţial sau total taxele şi impozitele locale, precum şi amenzile existente, iar dovada plăţii se primeşte pe e-mail în doar câteva minute de la plata efectivă.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite