Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Trei schimbari in board-ul Xerox Romania

04 Februarie 2014Mihai Codreanu si Radu Ghionaru au fost promovati in board-ul Xerox, in pozitiile de Marketing & Graphic Communications Director, respectiv Customer Services Operations Director. De asemenea, Francisca Lebrun, care face parte de 7 ani deja din board-ul Xerox Romania, devine General Market Operations Business Director. Noile numiri urmaresc politica globala de resurse umane a Xerox Corporation, care ofera numeroase oportunitati nationale si internationale de dezvoltare profesionala celor mai buni angajati ai sai.
In noul sau rol, Mihai Codreanu va coordona operatiunile Xerox Romania de vanzari de echipamente high end (echipamente de productie), de format mare, pentru zona de arta grafica (plottere) si va superviza in continuare activitatile de marketing si comunicare. Anterior, el a ocupat pozitia de Strategic Alliances & Services Marketing Manager. Mihai Codreanu s-a alaturat echipei Xerox in anul 2005 si de atunci a detinut diverse pozitii cheie la nivel national si de regiune, in vanzari, dezvoltare de servicii, consultanta IT si marketing. In 2012 a fost numit Technology Sales Operations Manager la nivel de regiune CEE (Europa Centrala si de Est), Israel, Turcia si Tarile Baltice, iar intre 2010 si 2012, a fost Industry Marketing Manager pentru Europa Centrala, Israel & Turcia (CIT).
Radu Ghionaru va coordona din noua sa pozitie operatiunile de customer service, supervizand intreaga paleta de servicii post-vanzare. El a ocupat anterior functia de Director Service Parteneri. Radu s-a alaturat echipei Xerox Romania in 1999 pe pozitia de inginer de sistem, iar de atunci a ocupat mai multe functii cheie in cadrul companiei: Director Tehnic Service (2008-2012), Director Suport Tehnic (2004-2008) si Specialist Tehnic National intre 2002 si 2004.
Din noua sa functie, Francisca Lebrun va conduce operatiunile de vanzari indirecte ale Xerox Romania pentru echipamente si servicii, desfasurate prin reteaua de parteneri strategici. Francisca are o experienta de peste 12 ani in echipa Xerox Romania si a detinut mai multe functii cheie la nivel national si regional. Intre 2000 si 2004 a ocupat functia de Logistics Manager, iar intre 2004 si 2007 a fost Regional Logistics Manager; ulterior, a devenit Customer Service Operations Director.
Francisca Lebrun, Radu Ghionaru si Mihai Codreanu au urmat numeroase cursuri de dezvoltare profesionala, traininguri si work-shop-uri tehnice in tara si strainatate. Toti trei au obsolvit cursurile Universitatii Politehnice din Bucuresti – Radu a terminat Facultatea Electronica si Telecomunicatii, Francisca pe cea de Automatica si Calculatoare, iar Mihai a absolvit Facultatea de Inginerie Mecanica.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite