Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Navtech, un nou jucator pe piata Microsoft Dynamics

04 Februarie 2014



Raluca Ioana Komartin, fost director al grupului LLP Romania si consultant pe zona de soluții ERP, a decis să înceapă o carieră de antreprenor, infiintand compania Navtech, specializată în implementarea de soluții ERP Microsoft Dynamics NAV și AX.
„Din postura de angajat am ocupat cam toate rolurile, în mai multe firme. Fiecare dintre acestea mi-a adus experiențe variate și am învățat din fiecare foarte mult. Într-adevăr, următorul pas, pe care mi l-am dorit foarte mult, este antreprenoriatul (...)”, a declarat Raluca Ioana Komartin.


„Proporția de proiecte ERP standard era mult mai mare în trecut decât este acum. Acum e mai importantă partea de consultanță. Consultantul trebuie să înțeleagă nevoile clientului, să știe să pună în practică soluția pe care o vinde, să aibă o bună comunicare cu clientul, să știe ce să întrebe. Desigur, și soluția este importantă, dar tot consultantul este cel care o construiește. De experiența consultantului depinde construirea unei soluții de succes într-un proiect. Avem mai multe proiecte în derulare în acest moment, în distribuție, retail, producție industrială etc. Ne concentrăm pe crearea unei echipe de consultanți cu experiență. Calitatea, certificările și competențele echipei noastre vor fi garanția unor proiecte de calitate și a unei dezvoltări durabile a companiei”, a mai spus Raluca Ioana Komartin.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite