Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Mihai Guran se alatura Bitdefender

04 Februarie 2014Bitdefender anunta numirea lui Mihai Guran in functia de Regional Operations Sales Director, pozitie din care va coordona activitatea de vanzari a companiei in Romania, Statele Unite ale Americii, Germania, Austria, Elvetia, Tarile Nordice, Marea Britanie, Orientul Mijlociu si Spania.


Mihai Guran are peste 19 ani de experienta in domeniul vanzarilor si managementul proceselor de vanzare de echipamente si solutii IT, in companii precum IBM, Dell, HP sau Romsys. In ultimii ani Mihai Guran a condus echipe multiculturale de peste 20 de oameni, care au obtinut cresteri semnificative ale vanzarilor si ale cotelor de piata, atat direct cat si prin dezvoltarea retelelor de vanzare prin parteneri in Romania si in alte tari din Sud-Estul Europei.


„Unul dintre cele mai importante obiective pe care ni le-am setat pentru anul acesta este sa completam echipa noastra de vanzari si marketing cu profesionisti de calibru alaturi de care sa construim mai departe brandul Bitdefender. Mihai vine cu o importanta experienta in domeniu castigata atat pe piata locala, dar si in proiecte internationale, iar misiunea lui si a echipei pe care o conduce este de a impinge Bitdefender spre o pozitie cheie in cele mai mari piete din lume, cu focus pe solutiile de securitate pentru medii virtualizate si Cloud”, a declarat Florin Talpes, CEO Bitdefender.


In ultimii trei ani Bitdefender si-a consolidat pozitia de lider tehnologic global in urma evaluarilor repetate realizate de institutiile internationale de testare. Dezvoltarea business-ului in urmatoarea perioada va avea la baza performanta recunoscuta a produselor, cu focus pe extinderea bazei de clienti pe segmentul corporate.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite