Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Schimbări la Samsung Electronics România: Sorin Manea preia conducerea diviziei B2B iar Alexandru Munteanu este noul Head of Telecom Division

07 Februarie 2014



Samsung Electronics România a anunțat numirea lui Alexandru Munteanu în funcția de Head of Telecom Division în cadrul companiei. Alexandru Munteanu îl va inlocui pe Sorin Manea, care a ocupat această funcție timp de 5 ani și care își continuă cariera în cadrul Samsung Electronics România. El a acceptat provocarea de a dezvolta divizia B2B a organizației.
În cei cinci ani în care am coordonat divizia de telecom a Samsung Electronics România, piața locală de smartphone-uri a avut o dinamică impresionantă, la fel și business-ul Samsung. Am încredere deplină în rezultatele pe care Alexandru Munteanu le va obține de acum înainte, împreuna cu echipa sa. Am acceptat o nouă provocare în cadrul companiei, de a mă alătura si dezvolta o noua linie de business extrem de importantă în strategia Samsung: Enterprise Business Team - o divizie nouă, cu perspective importante de creștere”, a declarat Sorin Manea.
Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilor și de peste 10 ani în management de vânzări, Alexandru Munteanu s-a alăturat echipei Samsung la începutul acestei luni, în calitate de Head of Telecom Division.
Sunt foarte bucuros să mă ocup de divizia Telecom din cadrul Samsung și, totodată, să mă alătur unei echipe puternice, cu rezulte remarcabile pe piața din România. Sunt convins că vom continua, împreună, să asigurăm competivitatea și creșterea acestui business”, a declarat Alexandru Munteanu.
În ultimii 6 ani, Alexandru Munteanu a ocupat funcția de Sales & Operations Senior Manager în cadrul Cosmote și Germanos Telecom România, fiind responsabil de dezvoltarea și implementarea strategiilor comerciale pentru produsele și serviciile din domeniul telecom. În perioada decembrie 2007 – mai 2009, Alexandru Munteanu a fost Commercial Manager în cadrul Germanos Telecom România, ocupându-se de strategia locală a produselor și serviciilor de telecomunicații, iar anterior acestei responsabilități a ocupat poziția de Country Sales Manager în cadrul GPS&More H.C SRL. În perioada 2003-2007, el a avut funcții de conducere în departamentele de vânzări ale unor companii precum K Tech Electronics SRL (Regional Manager și GSM Division Manager) sau Goldstern International (Area Sales Manager).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite