Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> HR >> Stiri si comunicate

Oracle extinde capabilitatile solutiilor moderne de HR in Cloud

11 Februarie 2014



Noile funcționalități le permit companiilor globale să ofere o administrare mobilă a resurselor umane, axată pe talent, colaborare, implicare şi analiză profundă a datelor.


Descoperirea, „creşterea” şi păstrarea oamenilor talentaţi este o provocare esenţială pentru organizaţii în actualul mediu hiper-competitiv de afaceri.
Pentru a răspunde acestei provocări şi pentru a ajuta companiile să-şi alinieze resursele profesionale cu nevoile de business, Oracle lansează mai multe update-uri importante pentru soluţiile sale cloud de optimizare şi administrare a resurselor umane.
Cu ajutorul celei mai noi versiuni a Oracle Human Capital Management (HCM) Cloud, care include Oracle Global HR Cloud şi Oracle Talent Management Cloud, organizaţiile ating noi niveluri de implicare, productivitate şi eficienţă, printr-o abordare mult mai profundă a capitalului uman.


Cu peste 200 de noi inovaţii, inclusiv o soluţie integrată de administrare a timpului şi a prezenţei, modelare digitală a forţei de muncă, suport adiţional global pentru plăţi şi pentru noi limbi, Oracle continuă să ofere soluţii care abordează cele mai importante priorităţi de HR pentru companii.


Oracle a anunţat aceste update-uri la Oracle HCM World, un nou eveniment la care executivi din HR învaţă şi discută despre modalităţi de extindere a oportunităţilor strategice de business aflate la intersecţia dintre HR, management al talentelor şi tehnologie.


Oracle HCM Cloud suportă acum 14 localizări care întrunesc toate standardele, 34 de limbi şi este folosit în 180 de ţări.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite