Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Stefan Slavnicu, noul Chief Technology Officer al Orange Romania

11 Februarie 2014



Începând din luna februarie 2014, Ştefan Slavnicu preia funcţia de Chief Technology Officer în cadrul Orange România.


Ştefan Slavnicu are o carieră de 14 ani în cadrul companiei şi o experienţă bogată în departamentul tehnic. Alături de echipa din anul 2000, a trecut de la funcţia de Network Expert, la cea de Core Network Manager, ajungând în anul 2011 Head of Infrastructure Expansion.


De-a lungul carierei sale, Ştefan a contribuit la dezvoltarea mai multor generații de profesioniști în tehnologie, creând alături de ei strategia tehnică pentru serviciile de voce şi date mobile. De asemenea, s-a ocupat de coordonarea echipei tehnice implicate în obţinerea licenţelor, un pas ce a asigurat oferirea unei experienţe plăcute clienţilor din România şi pregătirea reţelei pentru noile tehnologii.


Din poziţia de CTO, Ştefan Slavnicu va crea şi se va asigura de implementarea corectă a strategiilor şi politicilor tehnice, asigurând calitatea reţelei şi susţinând strategia generală a companiei.


În vârstă de 36 de ani, Ştefan Slavnicu a absolvit un program EMBA în cadrul Maastricht School of Management din Olanda, precum şi un program de doctorat în Telecomunicaţii în cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite