Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

LLP Dynamics continuă să se dezvolte odată cu preluarea de către XAPT

17 Februarie 2014




Prin această preluare, organizația noastră devine parte integrantă a unuia dintre cei mai importanți parteneri Microsoft la nivel global (alături de peste 500 de angajaţi prezenţi în 8 țări). XAPT este unul dintre cei 8 Global ISV (Independent Software Vendor) Microsoft la nivel mondial, având în portofoliu cel mai mare proiect din lume (prezent pe piaţa chineză, folosind Dynamics AX din 2012 pentru 12.000 de utilizatori).

Revenind la piaţa locală, putem declara că există toate premisele care să ne permită să rămânem şi să ne dezvoltăm ca principal partener al Microsoft România. Ne vom concentra cu precădere pe soluția Microsoft Dynamics AX, fără a renunţa însă la Microsoft Dynamics NAV, soluţie susţinută în acest moment de o echipă dedicată de 15 resurse. Totodată, ne-am propus ca, într-un orizont de timp apropiat (prima jumătate a anului 2015), să ajungem să dublăm numărul angajaţilor la nivel de companie.

De altfel, procesul de noi angajări este în derulare, cu focus pe consultanţi şi dezvoltatori cu experienţă. În același timp, ne propunem să angajăm și juniori, care vor beneficia de un program intensiv de training.

Angajările necesare pentru extinderea echipei ne permit abordarea proiectelor mari pe care le vizăm – complexitatea soluţiei Microsoft Dynamics AX necesitând resurse pe măsură. Toate acestea fac parte din noua strategie care are ca obiectiv creșterea cu 20% a cifrei de afaceri anuale.

Cum arată portofoliul unificat de resurse, soluții și servicii?

LLP Dynamics aduce în noua organizație experiența majoră pe zona de producție (inclusiv pe nișe, precum industria farmaceutică), distribuție și retail, precum și experiența în abordarea și capacitatea gestiunii unor proiecte internaționale. XAPT are ca focus principal transporturile, zona avansată de distribuție și cea de management al depozitelor, ceea ce înseamnă pentru noi extinderea portofoliului de soluții cu o serie de add-on-uri foarte complexe pe distribuţie şi retail, ce ne vor permite să ajutăm companiile din domeniu cu soluții specializate. Lucrăm intens la transferul de know-how între echipe, cele două filiale din Ungaria şi România acționând ca un tot unitar, putând accesa permanent resurse din ambele ţări. Un alt element important câştigat în urma preluării este add-on-ul „Global Equipment – NAXT“, care se adresează oricărui distribuitor de utilaje. Totodată, pe zona de Business Intelligence am devenit parteneri QlikView la nivel regional, însă nu ne propunem să vindem soluții de tip BI nesusţinute de soluţiile de tip ERP în care suntem specializaţi. Complementar, ne concentrăm eforturile pe instrumentele de raportare din Dynamics AX (suita bazată pe Microsoft SQL BI Server, PowerPivot, Power View etc.), pe care dorim să le facem mai accesibile prin personalizări. În ceea ce privește aplicațiile CRM, deși XAPT Ungaria are o divizie dedicată, în România vom lucra cu partenerii pe care îi avem deja.

Procesul de preluare afectează asigurarea continuității la nivel de management?

Managementul local continuă să aibă aceleași responsabilități, eu rămânând la conducerea filialei româneşti, cu atribuţii şi la nivel de grup. Echipele vor fi structurate şi administrate pe două divizii, NAV și AX, cu obiective diferite şi diferențiate pe zona de consultanță și dezvoltare.

Ce impact va avea preluarea asupra clienților?

Impactul va fi cu certitudine unul pozitiv. Echipele actuale vor rămâne în cadrul LLP Dynamics, cărora li se vor alătura resurse noi. Aria de competențe și portofoliul de soluții vor fi extinse, lucru ce ne va permite să avem o abordare inovativă. În plus, vom crea echipe de suport dedicate, ceea ce înseamnă că vom asigura o viteză de reacție mai rapidă la solicitări. Practic, clienții sunt cei mai câștigați în urma preluării de către XAPT a grupului LLP Dynamics.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite