Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Esri Geotrigger Service – Alerte bazate pe locaţie către aplicaţii iPhone şi Android

17 Februarie 2014




4. Nu influenţează bateria telefonului. Serviciul Geotrigger este configurat astfel încât să reducă la minim consumul bateriei atunci când este utilizată opţiunea de localizare pe telefon.

5. Gratuit în Beta. Dezvoltatorii de aplicaţii sunt invitaţi să utilizeze gratuit API-ul serviciului Geotrigger şi SDK-ul de iOS şi Android - https://developers.arcgis.com/en.

Posibilii utilizatori: toată lumea şi arătăm mai jos câteva exemple:

Retail: transmite conţinut personalizat clienţilor când aceştia intră în magazine sau benzinării. Cel mai bun exemplu este Nike, care utilizează tehnologia GIS pentru a stoca locaţiile unde se vinde încălţămintea Nike, dar şi pentru a vedea distribuţia spaţială a clienţilor Nike. Administraţii Publice: notificarea sau alarmarea cetăţenilor despre diferite tipuri de evenimente, precum închidere de drumuri, inundaţii, incendii ş.a.m.d.

Imobiliar: transmite mesaje către potenţialii cumpărători atunci când criteriul de căutare se potriveşte caselor din apropierea locaţiei smartphone-ului.

Turism: transmite informaţii despre atracţiile locale către turişti pe măsură ce aceştia parcurg un traseu sau sunt în vizită într-o zonă definită ca zonă de interes.

Energie: utilizează localizarea pentru a administra consumul de energie de la birou sau de acasă.

Securitate: părinţii pot crea „zone de protecţie” (geo-fencing) în jurul copiilor pentru a înţelege mai bine comportamentul acestora sau pentru protecţie.

Contact: Esri Romania SRL,

Str. Roma, nr. 8, Sector 1, Bucureşti



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite