Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Philips Xenium W8510, un smartphone de cursă lungă

17 Februarie 2014



Într-o piață a smartphone-urilor dominată de giganți precum Samsung și Apple, și-a făcut apariția și în România, la sfârșitul anului trecut, Philips Xenium W8510. Al cărui principal atu, conform producătorilor, este bateria performantă Xenium și, nu în ultimul rând, un buton de Power-saving, ce asigură un consum redus de energie. Philips Xenium W8510 oferă utilizatorilor până la 18 ore durată de convorbire și 10 ore durată de navigare pe internet, la o singură încărcare. Este un smartphone potrivit atât în scopuri de business, cât și personale.

Timp de două săptămâni am testat noul telefon, utilizându-l cel mai des pentru apeluri telefonice și navigare pe internet (în principal prin Wi-Fi-ul de acasă, oferit de furnizorul propriu de internet: citire mail, You Tube, site-uri de știri, meteo, filme online). Pot confirma că producătorii nu au mințit când au lăudat durata de viață a bateriei. E adevărat că performanțele reale depind de modul de utilizare și de furnizorul de rețea. Utilizat intens pe parcursul unei zile, telefonul a făcut față cu brio: bateria a rezistat o zi întreagă. Ba chiar a mai avut puțină energie și a doua zi.



Ecranul tactil este foarte sensibil și ușurează experiența de navigare. Vizionarea unor clipuri video sau a unor filme s-a dovedit o experiență extrem de plăcută, pe un ecran de 4,7".

Telefonul a fost lansat pe piața locală de China Electronics Corporation (CEC) și este echipat cu un procesor quad core de 1,2GHz, prevăzut cu sistemul de operare Android 4.2.

Philips Xenium W8510 are o cameră foto de 8 megapixeli încorporată, cu blitz. Nu sunt un mare fan al fotografiilor făcute cu telefonul mobil, prin urmare nu am exagerat cu această funcție. Însă imaginile – cel puțin cele exterioare – redau detaliile foarte frumos.

Pentru pasionați, pentru a vizualiza fotografiile realizate și clipurile video cu familia și prietenii, nu trebuie decât să conectați telefonul W8510 la un Philips Smart TV, prin intermediul aplicației preîncărcate MyRemote (compatibil doar cu anumite modele Philips Smart TV. Așadar, pentru mai multe detalii, trebuie să vă adresați distribuitorilor Philips). În plus, utilizatorii pot transforma acest telefon într-o telecomandă pentru televizor și astfel, pot naviga pe mai multe canale și pot regla setările. Philips W8510 permite, de asemenea, utilizatorilor să asculte melodiile de pe telefon direct pe televizor.

Smartphone-ul are un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de până la 32GB (cardul de memorie MicroSD nu este inclus). Prețul de vânzare recomandat pentru acest telefon este de 1.199 lei. (L.S.)



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite