Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Ixia a anuntat extinderea portofoliului de produse Xcellon-Multis

18 Februarie 2014



Ixia a anunțat extinderea portofoliului de produse Xcellon-Multis pentru a include un modul de testare cu 12 porturi de 40 GbE, cel mai mare număr de porturi disponibile pe astfel de module. Datorită posibilității de a valida ecosistemele rețelelor centrelor de date de mari dimensiuni prin adăugarea unor module cu porturi multiple și funcționalității de fan-out de 10 GbE, soluția Xcellon-Multis le oferă companiilor și furnizorilor de servicii posibilitatea de a testa Ethernetul de mare viteză (HSE), dar și certitudinea că rețelele acestora vor opera la un nivel optim.


Odată cu creșterea numărului de aplicații de cloud, streaming video și multimedia care cer lățimi de bandă tot mai mari, tehnologiile pentru rețelele de telecomunicații trebuie adaptate pentru a include mai multe porturi de mare viteză, astfel încât să le poată oferi utilizatorilor o experiență de calitate. În același timp, companiile, furnizorii de servicii și producătorii de echipamente au nevoie de soluții cu care să testeze și valideze aceste tehnologii și rețelele asociate, fără a fi nevoiți să investească suplimentar.


Xcellon-Multis furnizează o modalitate completă de testare, care evaluează și validează rețelele de mari dimensiuni și cu o densitate mare de porturi pentru a ține pasul cu nevoia de creștere a lățimii de bandă datorată volumului tot mai mare de trafic de Internet. Testarea scalabilității switch-urilor de mare densitate din centrele de date este esențială pentru operatorii acestora și pentru producătorii de echipamente. Soluția Xcellon-Multis poate scala până la sute de porturi de 40GbE și 100GbE.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite