Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Ericsson si Kodiak lanseaza un serviciu push-to-talk in cloud compatibil 4G

18 Februarie 2014



Ericsson și Kodiak lansează în Europa un serviciu push-to-talk (PTT), ca urmare a succesului înregistrat în SUA cu un serviciu similar.


Ericsson găzduiește platforma furnizata de Kodiak Networks în centrul de date european și se ocupă de operarea non-stop a acestei cu ajutorul Centrului Global de Servicii din România.


Serviciul PTT este o soluție de apelare instant de ultimă generație cu funcționalități avansate, capabilități de gestionare centralizată online a contactelor și securitate – toate disponibile via rețele 4G LTE, 3G WCDMA/HSPA și rețele Wi-Fi. Cu ajutorul serviciilor PTT, utilizatorii pot avea asupra lor un singur dispozitiv mobil care să le permită să acceseze instant servicii de voce, date broadband, gestionarea forței de muncă și aplicații destinate productivității în teren. Serviciul PTT de la Ericsson și Kodiak încorporează tehnologie patentată de transmitere a vocii, permitându-le utilizatorilor să comunice instant cu audiențe mari doar prin atingerea unui buton, având astfel posibilitatea de a folosi telefoanele mobile asemeni unor stații de emisie-recepție.


Mai mult decât atât, acesta este eficient din punct de vedere al costurilor, rapid și ușor de folosit. Este destinat în special organizațiilor cu forță de lucru mobilă – din domeniul construcțiilor, ospitalier, securității, petrolier, al utilităților, manufacturier, domeniul serviciilor de teren, educației și transporturilor.


Deoarece este un serviciu în cloud, operatorii vor putea să le ofere mereu clienților cea mai nouă versiune a serviciului PTT – fără a fi nevoiți să facă modificări costisitoare la infrastructura rețelei. Astfel, serviciul PTT este o soluție care va putea fi gestionată și actualizată în mod continuu din cloud.


Cea mai recentă versiune a serviciului PTT oferă funcționalități de criptare a vocii și semnalului, un sistem de prioritizare a apelurilor, posibilitatea de a administra online conturile corporate, o consolă integrată de dispecerat și capacitatea de a adăuga sau înlocui stațiile PMR (Private Mobile Radio).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite