Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Symantec o numeste pe Sheila Jordan in functia de Chief Information Officer

18 Februarie 2014



Symantec Corp. anunta numirea expertei Sheila Jordan în funcția de Chief Information Officer Symantec. Anterior, ea a fost Senior Vice President, divizia IT – Communication and Collaboration, în cadrul Cisco. Sheila Jordan este recrutată pentru a conduce strategia și operațiunile companiei, cu obiectivul de a consolida eforturile Symantec de globalizare a tehnologiei informației. Ea va raporta lui Stephen Gillett, Symantec Chief Operating Officer.


Sheila Jordan se alătură echipei Symantec după 9 ani de lucru în compania Cisco, unde a fost responsabilă pentru furnizarea și integrarea serviciilor esențiale de IT în cadrul forței globale de muncă Cisco. Expertiza Sheilei Jordan se extinde asupra relațiilor de colaborare dintre companii cu multiple canale de comunicare, printre care și platformele mobile.


„Sunt încântată să fiu de ajutor în dezvoltarea strategiei Symantec 4.0, am experiența administrativă necesară de a reuși să integrez o multitudine de sisteme în cadrul infrastructurilor informatice de renume mondial”, spune Sheila Jordan. „Obiectivul meu este de a spori productivitatea, eficiența operațiunilor și obținerea unor parteneriate strategice de business pentru a facilita experiența lucrativă a echipelor globale de muncă”.


O susținătoare ferventă a virtuților colaborării, mobilității și leadership-ului feminin, Jordan este adepta politicilor Bring Your Own Device (BYOD) și a ocupat posturi de conducere în companii precum The Walt Disney Company și Martin Marietta.


Sheila Jordan își obține diploma de Bachelor of Arts în contabilitate de la University of Central Florida și o diplomă Master of Business Administration de la Florida Institute of Technology. Anterior a ocupat funcția de director al NextSpace, un furnizor de infrastructuri fizice și virtuale pentru antreprenori și a ocupat poziția de CIO Advisory Board în cadrul SnapLogic.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite