Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Un nou eveniment Open Hours la TechHub Bucuresti

19 Februarie 2014



TechHub Bucharest organizează un nou evenimentOpen Hours,pentru afacilita dialogul deschis şi interacţiunea dintre antreprenori, profesionişti în tehnologie şi experţi din industrie.


Vineri, 21 februarie, participanţii Open Hours vor avea ocazia să discute timp de 30 de minute, în sesiuni unu-la-unu, cu Gabriel Coarnă (Architect Evernote Clearly), invitat special al evenimentului. Gabriel Coarnă a lansat în 2009 Readable, o extensie de browser care transformă ştirile şi postările pe bloguri în text uşor de citit. Doi ani mai târziu, Readable a fost achiziţionat de Evernote, iar tehnologia Readable a fost folosită pentru dezvoltarea Evernote Clearly, produs utilizat astăzi de peste 5 milioane de persoane.


Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se realizează online la http://bucharest.techhub.com/events/open-hours-with-gabriel-coarna/


În cadrul evenimentelor de tip Open Hours organizate săptămânal la TechHub Bucharest, membrii comunităţii tech din Bucureşti (antreprenori sau profesionişti în domeniul tehnologiei) au ocazia să discute timp de 30 de minute, în sesiuni unu-la-unu, cu cei mai buni profesionişti şi specialişti din industrie şi să primească feedback şi recomandări din partea acestora. Astfel, participanţii la evenimente învaţă din experienţele invitaţilor şi pot găsi mai uşor soluţii pentru problemele pe care le confruntă în activitatea lor de zi cu zi.


Ediţiile Open Hours organizate până în prezent au adus în faţa participanţilor experţi consacraţi în domenii precum dezvoltarea produselor de succes la nivel global, obţinerea de investiţii, product management, aspecte juridice şi legale, marketing sau comunicare. Printre invitaţii Open Hours se numără Florin Talpeş (Fondator şi Preşedinte Bitdefender), Dragoş Mănescu (Product Manager Adobe Systems), Virgil Palanciuc (antreprenor), Carmen Ruse (Experience Designer Adobe Systems), Ana Maria Andronic (Head of IP, IT & Media Practice Biriş Goran), Bogdana Butnar (ex-Industry Manager Google), Peter Barta (Director Executiv Fundaţia Post-Privatizare şi angel investor), Radu Georgescu (antreprenor serial şi angel investor) sau Mălin Ştefănescu (angel investor).

„Pe zona tehnică există în România profesionişti care nu sunt cu nimic mai prejos, ca inteligenţă şi talent, decât cei din cele mai competitive pieţe din lume, profesionişti care pot crea proiecte de valoare la nivel internaţional. Ce lipseşte însă la noi sunt competenţele de înţelegere a pieţei, a nevoilor ei, mecanismele prin care ajungi să proiectezi noi produse şi servicii care să aducă mare valoare pieţei, iar odată ce ai aceste produse/servicii, cum să le distribui internaţional, cum să le duci către piaţă cât mai bine. Sistemul de educaţie nu formează aceste lucruri şi piaţa e la început, însă aceste aspecte ar ajuta tinerii să se focalizeze pe idei disruptive şi să transforme aceste idei în afaceri cu tracţiune în piaţă. Întâlnirile de tip Open Hours sunt o oportunitate prin care proaspeţii întreprinzători pot discuta proiectele pe care le gândesc şi dezvoltă cu cei care au parcurs deja unul sau mai multe cicluri ca întreprinzători, iar din aceste discuţii să iasă cu proiectele îmbunătăţite, cu şanse crescute de reuşită”, a declarat Florin Talpeş, CEO Bitdefender şi primul invitat al evenimentelor de tip Open Hours.


„Am creat evenimentele de tip Open Hours pentru a oferi antreprenorilor la început de drum şi profesioniştilor în tehnologie oportunitatea de a discuta cu experţi în domeniu şi de a învăţa din experienţele valoroase ale acestora. Feedback-ul primit îi ajută pe participanţi să îşi dezvolte propriile produse mai repede şi mai eficient şi să găsească soluţii la problemele pe care le întâlnesc. Ne bucurăm că putem contribui astfel la realizarea unui transfer de cunoştinţe şi că putem să oferim membrilor comunităţii oportunitatea de a discuta direct cu mentori şi experţi în domeniile de interes pentru ei!”, a declarat Daniel Dragomir, Director Executiv şi Co-Fondator TechHub Bucharest.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite