Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Kapsch România devine hub pentru dezvoltarea regionala a KBC

21 Februarie 2014



Kapsch BusinessCom a decis, având în vedere creşterea necesarului de soluţii şi servicii IT profesionale în ţările Europei de Sud-Est (SEE),ca începând din acest an să îşi extindă activitatea în Albania, Bosnia şi Herzegovina, Croaţia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru şi Serbia. Aceasta iniţiativă este parte a strategiei de extindere a reţelei de subsidiare pe care KBC le are deja în Europa Centrală şi de Răsărit. Subsidiara din România va juca rolul unui hub prin intermediul căruia know-how-ul şi resursele vor fi partajate în funcţie de proiectele în care Kapsch se va angrena.
În ţările menţionate vor exista prezenţe locale ale KBC prin intermediul unor parteneri autorizaţi sau prin subsidiare, în funcţie de nivelul de evoluţie al afacerilor. De asemenea, KBC va utiliza şi va extinde capabilităţile Centrului Internaţional de Servicii (IDC – International Delivery Center), înfiinţat în România la începutul anului 2013, care asigură suport şi servicii IT pentru companiile grupului Kapsch şi pentru beneficiarii acestora. Kapsch BusinessCom – o companie a Kapsch Group – este cel mai important furnizor de servicii ICT în Austria, Europa Centrală şi de Est, având un număr de 1.400 de angajaţi şi vânzări anuale de aproximativ 300 milioane de euro. Parte a Kapsch Group, Kapsch BusinessCom este activă la nivel internaţional prin birourile pe care le deţine în Austria şi prin subsidiarele din Cehia, Slovacia, Ungaria, România şi Polonia. Kapsch se poziţionează ca partener ICT ce oferă un portofoliu complet de soluţii, ce acoperă atât zona de tehnologia informaţiei, cât şi cea a telecomunicaţiilor.
Pe piaţa în creştere din România, Kapsch se numără deja printre cei mai importanţi integratori de sisteme şi a crescut cu 40% comparativ cu anul precedent. Kapsch BusinessCom şi-a extins prezenţa pe piaţa românească abia începând cu anul 2011, prin achiziţia furnizorului local de servicii IT Squario IT Solutions SA, complet integrat în subsidiara locală, şi s-a remarcat în ultimii trei ani în special în sectorul oil & gas, în cel bancar şi de asigurări, cel de telecomunicaţii şi cel medical, cât şi ca partener de soluţii şi servicii IT profesionale pentru numeroase companii austriece, precum OMV.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite