Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

MasterCard lanseaza platile MasterPass In-App

25 Februarie 2014



In cadrul Mobile World Congress, MasterCard a anuntat platile prin MasterPass in-App, ce permit consumatorilor sa realizeze cumparaturi dintr-o aplicatie mobila. Platile MasterPass In-App elimina necesitatea de introducere a datelor cardului pe mai multe aplicatii mobile, simplificand procesul de plată si facandu-l mai rapid. Forbes Digital Commerce, Fat Zebra, MLB Advanced Media, NoQ, Starbucks Australia si Shaw Theatres Singapore sunt printre primii furnizori de aplicatii care vor permite cumparaturile prin MasterPass, din cadrul aplicatiilor lor.


Conform ABI Research, veniturile totale din aplicatiile mobile, incluzand cumparaturile facute prin intermediul aplicatiilor, vor ajunge la 46 miliarde de dolari pana in 2016, de peste 5 ori mai mult comparativ cu cele 8,5 miliarde de dolari realizate in 2011.


Platile MasterPass In-App extind facilitatile din prezent ale serviciului digital MasterPass conceput pentru browser, in mediul aplicatiilor mobile. Aplicatiile care includ MasterPass le ofera consumatorilor ocazia de a cumpara cu doar un click sau o atingere, direct de pe dispozitivul preferat, fara a parasi mediul aplicatiei.


MasterPass In-App va fi pusa la dispozitia dezvoltatorilor si a comerciantilor incepand cu trimestrul al doilea al acestui an. Serviciul poate fi integrat rapid si simplu de catre comerciantii online, lucru care a fost deja realizat cu succes in peste 30.000 de comercianti MasterPass din Australia, Canada, Italia, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite