Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Konica Minolta lanseaza fundatia PROKOM

26 Februarie 2014Konica Minolta a anuntat lansarea si sustinerea fundatiei PROKOM, ca parte a angajamentului sau de sprijin pentru industria tiparului digital.


Companiile din Europa care utilizeaza echipamente bizhub PRESS de la Konica Minolta pot deveni membre ale acestei comunitati de productie digitala. PROKOM va ajuta companiile membre sa distribuie, sa creeze si sa dezvolte servicii de comunicare digitala eficiente si, in acelasi timp, va fi o platforma prin care sa fie exprimata „vocea clientului”.


PROKOM, fundatie sustinuta de Konica Minolta, are trei obiective principale:
- crearea unui forum unde utilizatorii pot face schimb de idei si de experiente pentru construirea si extinderea afacerilor.
- dezvoltarea comunicarii cu managementul Konica Minolta cu privire la prioritatile utilizatorilor pentru proiecte viitoare, din punct de vedere al functionalitatilor, tehnologiei si serviciilor.
- construirea unor relatii de lunga durata intre membri si asigurarea de suport si educatie prin workshopuri, conferinte, publicatii si locuri virtuale de intalnire.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite